28 februari 2011

hej!

fy faaan vad jag är slut nu! jag har precis varit ute och gått, var ute i en timme och femtio minuter, känns som att jag gått tre mil typ.. men nu sitter jag äntligen i soffan och vilar mina onda ben.

tänkte lägga upp några bilder från förrförra helgen och igår.


jag och alva

jag brottade ner alva

vi åkte skoter igår och fredrik körde fast, bubben

och vi grillade och hade mysigt!

puss på er

25 februari 2011

och min lön är nästan slut.. vad kul det är att betala hyra för två lägenheter, men nu var det äntligen sista månaden för den i stan!

har tillbringat, vad som känns som hela dagen, i strömsund, lämnade in fredriks bil på service, och jag känner ingen i ström, och har blivit less på dollar store, så jag tog kommando över tv:n som de hade på folkes bil, och kollade på tv i två och en halv timme, kul! eller nä...


men nu är jag hemma iallafall, och mår bra, vet inte vad det var som gjorde att jag mådde som jag gjorde, men det är borta och nu laddar vi inför middag hos maria! längtar <3


nu ska jag ta itu med tvättberget som behöver vikas, kul..

Ha en bra helg!

toppen

mm, nu ligger jag hemma i soffan och mår illa, åkte hem en timme tidigare från jobbet, hoppas att jag slipper bli magsjuuuuk, blä

stewie- gör mig frisk

24 februari 2011

Heej!

idag jobbar jag på dagis och livet leker! jobbar 6.10-14.40 och sen ska jag hem och diska och vika tvätt, vad kul det är att bo eget... eller jo, det är det ju såklart, men de tråkiga grejerna vill man helst slippa, kanske ska låta det vara till freddan kommer hem... hehe

imorgon kommer lönen och det passar alldeles förträffligt bra! och jag ska till strömsund med fredriks bil på verkstaden, jag som har en skön ledig dag imorgon. jag hoppas dock att det ska ordnas så jag får ett vick här på dagis, men det är oklart.

nu ska jag rasta klart och sen är det dags för lunch.

puss

22 februari 2011

Godmorgon bloggen!

Jag klev upp med tuppen idag, och fredrik såklart, höhö.. lagade gröt till freddan och skjutsade honom på jobbet vid halv 7, för jag måste låna hans bil idag när jag ska på jobbet. men det går ju bra att kliva upp tidigt så länge fredrik inte får ligga kvar, hehe..

jag har precis ätit frukost och ska snart bege mig, jag jobbar till klockan 4 idag och hoppas att maten står på bordet när jag kommer hem..


Ha en bra dag!

skit

finns det fullt av på/i tv:n just nu, riktigt kassa program, och fredrik är borta och spelar dator.. vad ska jag hitta på då?

ta en powernap kanske? eller nja, lite väl sent för det kanske.

vi har iallafall varit hos fredriks mamma och ätit middag idag, hon fyllde år och vi firade det med att ge henne en ny elvisp! eftersom hennes nuvarande verkar vara från typ 50-talet.
nu ska jag ge familjen annorlunda en chans!

21 februari 2011

jaha, bloggtorka här igen... nä men det har ju faktiskt varit helg, då behöver man inte blogga enligt mig.

helgen har varit lugn och skön, i lördags var jag hos maria hela dagen och bara hängde, vi spelade UNO, lagade/åt middag och kollade på melodifestivalen, mysigt!

igår åkte jag och Fredrik till fyrås för att åka slalom, vi gjorde sällskap med min äldre syrra och hennes barn, kul!

sen lagade fredrik middag, och vi kollade på en innebandymatch som hammerdal vann. sen myste vi ner oss i soffan och kollade på solsidan.

hur har eran helg varit?

just ja, idag jobbar jag på dagis, även imorgon. bra bra.

puss

17 februari 2011

tja tja!


jag jobbar på dagis idag och har just nu rast, så himla skönt. jag började 6.10 i morse så jag är liite trött.

efter jobbet ska jag vara med lilla Saga en stund då maria ska åka till lit en sväng, sen ska jag be fredrik hämta mig och sen vill jag lägga mig i soffan och slappa, känns som att det kommer vara problemfritt att somna ikväll iallafall :)


Ha en bra dag!


15 februari 2011

hej!

igår var det allahjärtansdag, och jag fick en bukett rosor och en saltakatten-ask (det var tydligen slut på hjärtan) jag blev jätteglad eftersom jag inte hade förväntat mig något alls, fredrik är inte direkt den typen, men det gör inget :)

han fick första säsongen av solsidan av mig och vi spenderade resten av kvällen i soffan och skrattade åt det. sen kollade vi på "she´s out of my league" det var faktiskt en riktigt bra film"

idag ska jag jobba och jag väntar på att min snälla mor ska komma och hämta mig då jag inte har någon egen bil och fredrik har sin på jobbet. jag börjar om prick en timme och ska försöka hinna klämma in ett family guy avsnitt så jag måste kila. puss

14 februari 2011

Hejsan! har haft lite helguppehåll här..

i fredags nämnde jag ju spakvällen, blev inga bilder tagna tyvärr, men trevligt hade vi!

på lördagen hade Ante anordnat skoter"tävling" på byn och vi åkte skoter dit och kollade. sen åkte vi en lite längre sväng, jag fredrik och pappa. det var kul men kallt!
sen myste jag ner mig i soffan med Maria och Arvid och kollade på tv medan fredrik och pappa tog en sväng till med rasmus.

igår hade jag och fredrik mysdag, vi tog sovmorgon, åt sen frukost, tvättade (inte så mysigt kanske) sen åkte vi till strömsund på dollarstore och shoppade lite, och innan vi åkte hem handlade vi lite mat. sen blev vi bjudna på middag hos hans mamma, tacopaj, jättegott! sen spelade jag UNO med magnus, fredriks lillebror resten av kvällen då fredrik verkar blivit värvad till nått dom de kallade "BF".. fick senare förklarat för mig att det heter battlefield och är ett krigsspel, så nu väntar fredrik på vårt internet som kommer den 22:a och jag bävar för att bli bortglömd..

idag ska jag ta en promenad i det iskalla vädret (tror att det är iskallt iallafall) sen fixa fredriks allahjärtansdag present.

puss!

11 februari 2011

halloj!

idag jobbar jag på dagis och har just nu en väldigt välförtjänt rast, fast om några minuter måste jag ut i kylan, burr.

jag jobbar till klockan tre, och sen ska jag hem till mamma och pappa och lägga mig i soffan och hoppas att family guy behagar visa sig. jag har blivit beroende av det, har laddat ner alla säsonger hemma i hammerdal. om ni ville veta, vilket ni såklart ville så nu vet ni!

ikväll är jag bjuden på spakväll hos min äldsta syster, fotfil,balja och handduk skulle medtagas, spännande! ska försöka fixa några bilder.

Ha en fortsatt fin dag!


10 februari 2011

Hej! lite bloggtorka här.. men jag är säker på att ni klarat er bra ändå? hoppas..

det har inte hänt så mycket sedan sist, jag har jobba en hel del på dagis, också har jag umgåtts med maria ganska mycket, mysigt. klådde även henne på UNO idag, lätt som en plätt!

fredrik kommer snart hem från jobbet och jag längtar, hade tänkt att han skulle laga middag till mig idag, är sugen på kycklinggryta och ris.
snart är det helg också, och vi ska åka skoter i helgen, det ska bli kul!
puss på er!

slänger in två bilder från imorse då jag var barnvakt till Saga





7 februari 2011

Godmorgon! jag har haft en humörsvängig (?) morgon, minst sagt.. det börjar med att jag först och främst vaknar av Fredriks väckarklocka halv 6 (!) sen snoozar han i vad som kändes som 15år (till halv 7 iallafall) och jag var irriterad över att inte få sova.. sen när han väl stängt dörren och ska åka, tittar jag upp, och ser att han har lämnat två taklampor på, med bestämda arga steg går jag och släcker dem och det tar sen ca en timme att somna om igen, klockan var ungefär 8 då..

nöjd och glad över att få sova igen blir jag väckt en timme senare av att Fredrik kommer hem och ska äta frukost.. fast den irritationen gick över fort och jag gick upp och höll honom sällskap. sen skulle jag gå på toaletten, och vad ser jag då,jo, en lössnus som inte blivit nerspolad och låt runt i hela toaletten.mysigt. då blev jag jätteglad igen...

så ny regel här i hushållet; Spola ner din snus när du spottat ut den!

Sådärja, nu kan jag fortsätta min dag på bra humör och berätta lite news.

Helgen som varit var bra. Skrev ju att jag träffade Mathilda i lördags, myspys. och på lördagkväll åkte vi hem till mamma och pappa och hälsade på och fick middag. melodifestivalen tittade vi på hos min syster, och åt massa gott.
Igår åkte jag och Alva slalom i Fyråsbacken hela dagen, det var kul! Jag älskar att åka skidor i alla former.

Sen lagade jag och Fredrik gomiddag. och hans pappa och Birgitta kom och fikade semlor och gav oss en soffa,eller pengar till en soffa, tack!

Idag ska jag: kliva upp, göra köttbullar, jobba 13-17.30, åka och köpa en soffa, sitta i nya soffan.

Vad ska ni göra?
puss

5 februari 2011

hejhej!

har inte uppdaterat på ett tag då det inte hänt så ,mycket roligt.

fast idag, har det hänt något riktigt roligt! Jag har varit till Strömsund och träffat Mathilda, det var så himla längesen vi träffades nu och det var så kul! men nu är jag hemma igen och väntar på min man. han är nånstans på nånting.. undra om jag ska sätta upp mina nyinköpta gardiner från dollar store under tiden =)

puss

2 februari 2011

ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. jag och Fredrik har haft en myskväll ikväll, ätit gomiddag, kollat på soffor, spelat UNO, kollat på film, fikat kvällsfika och pussats massor. nu ligger han och kollar på Sweeney todd (tror jag iallafall, med johnny depp..?) och jag har lagt mig för att strax sova.

imorgon ska vi upp tidigt och in på rättegång, Fredrik råkade ut för en liten olycka i somras och det ska väl redas ut antar jag. jag har aldrig varit på något liknande så det ska bli spännande!

nu säger jag godnatt och hoppas att ni får sova lika gott som jag förhoppningsvis kommer att göra. bara Fredrik kommer och lägger sig snart...

Godnatt fina fina ni!

1 februari 2011

Godmorgon allihopa!

anledningen till att jag är vaken såhär tidigt idag är att jag ska jobba i högarna, och måste låna fredriks bil, så jag skjutsade honom på jobbet för en halvtimme sen. så nu sitter jag inlindad i duntäcket och käkar frukost, två mackor med ost,skinka och paprika. och en kopp te. fint

jag börjar jobba kl 9,men ska hälsa på min mamma lite innan, så jag åker vid 8 ungefär. undra vad jag ska göra tills dess, lägga mig tror jag, hehe


Ha en bra dag hörni!

puss

RSS 2.0