27 juni 2010

jag visste inte på vilket fyndigt sätt jag skulle börja inlägget, så jag kör på ett vanligt; "Hej!". midsommarafton var trevlig förutom de 2355 myggbetten som nu finns överallt på mig. har aldrig sett så mycket mygg som i fredags, aja. vi var nere vid stugan och åt god mat, dansade runt stången och spelade spel.

igår var vi vid stugan ännu mer, spelade mer spel. sen åkte jag till stan och träffade Therese, vi spelade schack och monopol med Emelie, sen begav vi oss ner på g3. puss!

idag ska jag läsa tidningar punkt

issa

25 juni 2010

jaha, idag är det midsommarafton. jag åkte på att jobba 12-17 idag. så jag har det jag gör. sen ska jag ner till stugan med familjen.en lugn midsommar med andra ord. skönt.



issa

24 juni 2010

en månad tills jag fyller 20!

jag tar en pause från omöbleringen som sker i mitt rum. det blir bra! men jag behövde som sagt en pause.


idag har jag jobbat på dagis och konstaterat att när det är såna här fina dagar får man i princip betalt för att sitta på en bänk och sola. barnen leker så snällt så. perfekt!

sen har jag bara gjort massa nyttigt, tvättat, spelat badmintion, lagat mat, handlat,städat.. listan kan göras lång.. just idag iallafall..

midsommar imorgon,mysigt!

issa

DEFYING GRAVITY

då börjar onsdagen lida mot sitt slut. jag hade det supertrevligt i stan, blev bjuden på lunch hos Therese och Malte, sen tog vi det lugnt i soffan. sen svängde jag förbi lägenheten en snabbis och sen vidare hemåt.

här hemma har jag faktiskt varit jätteduktig, jag har tvättat bilen,satt upp ett tält, och tvättat.. och nu på kvällskvisten har vi varit och firat min syster som fyllde 30 i april, bättre sent än aldrig heter det va..?
vi spökade ut oss. bilder får ni se när jag hittat min kamerakabel som förhoppningsvis ligger nånstans i röran i mitt rum.

godnatt!

issa

23 juni 2010

idag är det 1 månad och 1 dag tills jag fyller 20, och jag har räknat ut att jag inte jobbar den helgen jag fyller år, wiho!

iallafall så var inte det det väsentliga nu, jag tänkte bara säga att jag åker till stan och träffar Therese nu.

issa

uppdatering

sådär, nu har jag rännt (ränt?) framochtillbaka på stan och har nu landat hemma en stund! jag trivs rätt bra med min nya frisyr än så länge, hoppas att jag vänjer mig!

jag träffade som jag skrev tidigare Nanny vilket var otroligt roligt, vi har nämligen inte setts sen studenten. vi åt glass och shoppade, det var mysigt! sen träffade jag Therese och vi åkte ut på Frösön och gjorde en sak, fast jag håller det hemligt ett tag! hehe nu är ni allt nyfikna va? ellersåinte..

sen åt vi på Pause och nu är jag hemma men ska snart ut igen för att träffa Martin och spöa han i frisbeekastning, om man nu kan spöa någon i det, och om han har en frisbee såklart, det vore ju en fördel.

issa


21 juni 2010

ny frisyr, kort.. vågar därför inte visa hela. kanske sen!

nu ska jag träffa Nanny!

issa

19 juni 2010

tackar återigen Ebba för den otroligt fina designen! puss

igår jobbade jag på dagis, 6-15, fullt fart vill jag lova. sen myste jag hos Maria,åt tacos, slingade hennes hår och lite sånt. sen åkte jag med några på byn på dans i Fyrås på kvällen, och fy satan vad roligt det var! sen när vi kom hem slocknade jag på en gång. trött tjej.

idag, om typ en timme, åker jag till stan och träffar Therese som jag har saknat som en tok nu sen skolan..vi ska på badet och bara ta det lugnt! jag har tänkt försöka spendera en hel dag där och hålla mitt hår torrt, vad tror ni.?
sen ska jag hänga med fredrik!

vi hörs, ha en bra dag!

issa

17 juni 2010

åå vad jag tycker om överraskningar! idag såg jag ett inlägg i min blogg som ni antagligen också sett, från min kära,kära vän Ebba, åh vad glad jag blev! puss

som hon sa så fixar hon min design, vad tycker ni?

jag har rast på jobbat nu och sitter, tro det eller ej, med en kopp kaffe, såklart utspädd med ca 20 liter mjölk och ett sockerpaket. men jag kände för det, okej?

issa


EN LITEN FÖRKLARING

nämenhej !
det är den omtalade ebba som skriver. hmja. i vilket fall så tänkte jag bara säga att anledningen till att det kanske ser lite..konstigt ut här just nu är för att jag håller på att ändra designen ! så då vet ni det. det planeras vara klart imorgon !

när jag ändå sitter här och skriver tänkte jag passa på att säga att jag saknar isabell otroligt mycket ! helt galet. hon är verkligen en av de härligaste personerna jag känner. utan tvekan. puss på henne, tycker jag.

GODNATT


16 juni 2010

idag har jag jobbat från 6-15 på dagis, sen har jag varit barnvakt till Saga. har inte så mycket mer att uppdatera er om.. ni får se lite bilder istället!

issa

fun house

åkte till stan en sväng med världens bästa alva!

vi åt på daffys

lilla Saga fyller 1 år imorgon, fick present av mig i förskott

jättefina sandaler!

godnatt!
issa

14 juni 2010

sedär! nu har jag tid att skriva en liten snutt. jag sitter och har rast på dagis. vilar mina öron, skönt! jag trivs jättebra här, men ibland är det bara såå skönt att få gå ifrån. jag har rast i 14 min till, tror jag ska lägga mig och vila den stunden.


    jag saknar mina tjejer!






hörshej
issa


12 juni 2010

ja jag lever. men jag jobbar hela tiden och är så trött när jag kommer hem att jag inte orkar göra nått, eller åtminstonde inte skriva här. inte just nu iallafall. imorgon jobbar jag min femte av tio dagar i rad, längtar fruktansvärt mycket till nästa helg!


nu ska jag sova. hörs något framöver.


issa

7 juni 2010

hej,shit vad dålig jag är på att uppdatera, fast faktiskt, så har jag haft fullt upp! jag har jobbat, jag har varit på bal, jag har huggit ved och jag har kört traktor! detni!

nu ska ni få ett inlägg fyllt med bilder, tänkte uppdatera i bilder istället för text, brava?

4/6, student, men ni får kika de bilderna på facebook ni som har mig som vän där.

5/6 halasjön



6-7/6

8/6 bal i strömsund med Fredrik

Sen har det inte hänt något mer, jag jobbar varje dag nu fram till nästa Lördag, detni. så jag blir nog inte speciellt aktiv här, men det är ni ju vana.

nu är frågan... ska jag städa rummet eller gå en promenad? bra fråga!

issa


6 juni 2010

jag överlevde studentdagen och den var helt underbar, har bara inte tid att skriva just nu.

bilder och sånt kommer kanske imorgon.

imorgon ska jag jobba på dagis, sådetså.

godnatt
issa

2 juni 2010

idag har vi gjort ett litet ryck på skolan, började men en tröja som måste bli klar imorrn, grattis.. sen måste jag städa bort alla mina grejer också..

på fredag är det sista dagen på gymnasiet, för alltid. vad hemskt det låter.. fast det kommer bli otroligt skönt.

ikväll har vi grillat hos Khalida, och det var mysigt och vi var tänkt att dra på krogen, men av vissa anledningar kunde jag inte stanna kvar, luften bara gick ur mig och jag ville bara hem, så här sitter jag, hemma innan 12, jag var dock hemma 11, men jag blir så less bara...

issa

1 juni 2010


åå vad jag älskar studentlivet! underbart är vad det är.

vi tar det bara lugnt på dagarna, spenderar nån timma på skolan och sen drar vi ut i solen och umgås och bara har det asbra.

nu överröser jag er med bilder så får ni se själva.

 


 

Godnatt,

issa


RSS 2.0