30 januari 2011

Godmorgon alla fina!

tänkte bara upplysa er om att jag älskar sambolivet än så länge! det jag dock måste göra någonting åt om jag inte ska få spunk, är att införskaffa ett till täcke! jag och fredrik kan inte samsas om det helt enkelt, irriterande då jag får lotten där inget täcke medföljer...


idag har vi ställt klockan på 9, så då ska freddan upp också, om han inte redan blivit väckt av mina tangenttryck, hoppas, hehe..

nä men vi ska hämta upp min systerdotter, ta med oss åkmadrasser,bobar och slalomskidor och åka till en backe, skoj!

puss
issa

29 januari 2011

nu har vi sovit första natten i våran nya lägenhet. jag har inte så mycket annat att berätta just nu,men jag lägger upp några halvdåliga bilder som ni kan kika på.

puss



'



två tvspelsberoende nördar fick vara med också.

issa

28 januari 2011

tja tja.

idag har jag jobbat 13-16.30 på dagis, riktigt lång dag, hehe..

fredrik och pappa åkte in till stan för att frakta ett flyttlass till hammerdal, och när jag ringde fredrik höll han på att plocka upp och ställa in saker i köksskåpen, puss

jag väntar på att mamma ska bli klar med sina hemgjorda pizzor, mums! sen åker jag till min sambo, åh vad underbart att säga så, och hjälper till lite.

ha en bra helg om vi inte hörs något mera.
issa

26 januari 2011

halloj! idag jobbar jag på dagis, och har just nu en efterlängtad rast, klev upp kl 6 i morse. puh!

ja, det var väl typ det jag hade att säga, eller jag saknar ju fredrik också, men det gör jag ju alltid. puss


issa

25 januari 2011

åh vad jag känner mig bra på att uppdatera, eller kanske inte. men jag har faktiskt lite att berätta nu!

I fredags slappade jag i Hammerdal större delen av dagen, sen åkte jag och Fredrik till stan. jag skulle träffa Johanna och gå på basketmatch, det var kul!
Sen på kvällen kollade vi lite på prison break men somnade fort.

På lördagen åkte vi till brunflo för att kolla på en bil, Fredrik vill köpa ny men han vet inte riktigt vad. sen var det födelsedagsfirande för hela slanten, min systerson fyllde 10 och Fredriks farmor 82.

På söndagen ville Fredrik köra skoter, men det var lite trist väder, så vi hälsade på hos min syster istället och hade trevligt. sen åkte vi på bio och såg The tourist, OK film.

Igår,måndag. var jag in till stan igen. det var nämligen såhär att jag hade sökt ett växeltelefonistjobb hos ett företag som heter Proffice, och en kille ringde i fredags och ville att jag skulle komma in så vi hade träffats ifall det skulle komma upp något jobb framöver. Sen åkte jag och hälsade på Therese,hennes bebismage och Zicko, så mysigt.

och igår kväll åkte jag hit till Hammerdal och pussade på Fredrik. vi kollade på halv 8 hos mig då min lärare på gymnasiet var värdinna, det var så kul och hon var så duktig! sen kikade vi på en film och gjorde kväll sen. och nu sitter jag här och uppdaterar min inom bloggarnas och facebooks värld.

om 55 minuter har Fredrik rast på jobbet så jag hoppas att han kommer hem en sväng då!

just ja, jag sa upp min lägenhet i stan igår. och i helgen får vi flytta in i Hammerdal, ska blir så kul!

PUSS
issa

GUBBEN I LÅDAN

är låten jag fastnat för just nu, galet bra.
jag befinner mig i hammerdal hos min älskade. vi har ätit årets första semla ikväll, och gud så god den var!
vad  kvällen har att erbjuda får vi se. kanske en film eller något liknande.
imorgon ska jag nog in till stan och träffa johanna, det blir kul!
ha en fortsatt fin kväll.
issa

20 januari 2011

Hej på er!

hoppas att ni mår bra. själv mår jag som en, jag kommer inte på något bra.. hehe men iallafall, jag har feber, är snorig, hostar, har ont i huvudet, ja. sådär lagom kul...

jag har nästan nyss vaknat och sitter och kikar runt lite här och ska snart äta fil och kalaspuffar och kolla på Gran Torino.

puss
issa

18 januari 2011

hello.
jag befinner mig i hammerdal, ensam.. fredrik jobbar och jag hade tänkt kika runt lite efter jobba här idag, men orken har inte infunnit sig, jag har känt mig hängig ända sen i söndags, så jag ska ta nya tag en annan dag.
idag underhåller jag mig med att våldsgästa fredriks lillebror magnus dator, hehe.  puss fina
saknar dig som bara den
issa

17 januari 2011

godmorgon! uppe med tuppen och pigg som en mört! eller.?

anledningen till att jag är vaken nu är att fredrik åkte på jobbet för typ två timmar sen och jag har ont i halsen,svettas och är snorig så jag försöker inte ens somna om. plus att jag ska upp snarte för att åka och klippa mig.

jag underhåller mig med att lägga upp bilder från nyår och dansen förra fredagen.

jag och fredrik har bestämt oss för att tills vidare flytta in i lägenheten i hammerdal, det kommer bli skitbra tror jag. och jag hoppas att det löser sig med jobb för min del.







nu ska jag kliva upp!
issa

14 januari 2011

halloj!

idag har jag varit till veterinären med snoddas, han har varit svullen vid munnen och blött och inte kunnat ätit. så vi fick en tid och åkte dit och fick det kollat och tvättat.

han fick lugnande under tiden och är trött nu, älsklingen.


ikväll ska vi på "halv åtta hos mig"-middag hos min moster. kul!

och snart ska jag hoppa in i duschen och vänta på min andra älskling.

här är han nu, stackars liten.

jag försökte ladda upp en film från bilfärden i buren dit. han lät så roligt. men oteknisk som jag är klarade jag det inte.


issa

13 januari 2011

Hello.

idag jobbar jag. det berättade jag ju iochförsig igår. men men.

jag och fredrik kollade på lägenheten i hammerdal igår, den var väldigt himlans fin! bromsklossen just nu är att jag inte har något jobb, nånstans. jag behöver ett i hammerdal eller i närheten av hammerdal, kan någon ge mig ett? tack.

så vi får se om vi blir hammerdalssambos snart eller ej, hoppas.


nu ska jag kika vidare här på det interna nätet. puss

issa

12 januari 2011

Hej! hur mår ni? jag mår jättebra, slutade jobba kvartövertolv, riktigt skönt! och det blir mer jobb imorgon, niotillsexton.

jag känner mig riktigt duktig idag, först och främst klev jag upp kvart i sex, för att börja jobba kl sex. sen har jag ringt och fixat så jag och fredrik ska få kolla på lägenheten i hammerdal ikväll. den jag pratade om förra veckan tror jag... och så har jag bokat klipptid, så på måndag ska skatboet jag haft i mitt hår de senaste månaderna bort, skönt!

jag tycker att jag har gjort mig förtjänt av att ligga i soffan nu ett tag, så det gör jag!
älskar dig


issa

11 januari 2011

Hej! nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen... men sist jag skrev var i fredags, och då skulle vi på dans, det var en helt okej kväll, jag hade kul. på lördagen hade fredrik innebandyturnering i hammerdal, så jag och magnus (f´s lillebror) satt på en träbänk från kl 9 på morgonen till kl 18. vi hade ont.

på lördagkväll åkte jag och fredrik in till stan för vi skulle på arctic cat cup på söndagen, så vi hyrde en film och köpte massa godis, apropå godis! kommer ni ihåg att jag har nyårslöfte och bara får äta godis på lördagar? det går riktigt bra faktiskt, fast jag överväger att ändra det så att jag får äta på helger, för det är så jobbigt när det är massa godis kvar från lördagen också får man inte äta upp det på söndagen... hmm.

sen fick jag även jobb mån,tis och ons på dagis på högarna, vilket är asbra. eftersom jag numera är arbetslös (förutom de här tre dagarna såklart). jag har rast nu på jobbet och har 5 min kvar, och jag slutar klockan tre och åker och pussar på fredrik då.

puss

issa

7 januari 2011

Hej! klen uppdatering här.. har varit ledig och inte orkat suttit här tyvärr.

jag och fredrik var ut och åkte skidor idag, vi tyckte att vi var riktigt duktiga, 2.5 km (eller var det mil..?) åkte vi iallafall!

fredrik, jag höll mig bakom honom så jag kunde spana, jag åker egentligen fortare än honom..

puss


ikväll ska jag på dans, sällskapet blir bl.a min syster, martin och jeanette! trevligt ska det bli!
issa

4 januari 2011

Godmorgon!

jag sitter återigen på jobbet och spelar lite bejeweled, för ovanlighetens skull, eller?

igår gick jag och Therese ner på stan och kikade lite, sen gick vi på pause och åt middag, supermysigt!

jag och fredrik diskuterade även hur vi ska göra nu när jag inte har något jobb, vi vill ju bo tillsammans, och jag har ju jobbat i stan, och han har jobb i Hammerdal, vilket gör att han inte kan pendla varje dag. och mitt vikariat här i växeln tar slut imorgon kl 12. och jag har därefter ingen inkomst alls, och kan därför inte betala hyran här i stan. då föreslog jag att vi skulle hitta en billig lägenhet i Hammerdal tillfälligt, tills vi vet vad jag får för jobb. jag tyckte det lät som en bra idé! så idag väntar vi på svar från en man jag mailade igår angående en "rymlig etta" i h-dal, spännande!

Ha en bra dag!

issa

3 januari 2011

Hej! Härligt med måndag och jobb igen! eller..?

hade ni en bra nyårshelg?
-det hade jag, väldigt lugn och skön.

jag och fredrik har verkligen tagit vara på de här lediga dagarna tillsammans, vi har i princip bara legat inne och kollat på tv. nog för att vi kanske hade kunnat masa oss ut, men nä, vi kände helt enkelt inte för det.

jag och Johanna jobbar idag och det är lugnt...inga som ringer... men jag har med ett pussel som vi kan bygga iallafall.

puss

issa

RSS 2.0