29 september 2009

orkar egentligen inte skriva, men jag gör det anyway.


Idag har vi haft skola 2 timmar, vi hade svenska och religion, sen åkte jag hem och satte igång två maskiner med tvätt, gick upp och sov 1 timme, hämtade tvätten, gick upp och sov 3 timmar till!! jag tog nog igen alla timmar sömn jag missat i helgen, mycket skönt!


jag har fått ont i halsen igen, så det blir nog ingen träning för mig på ett tag, igen... åh vad less jag blir.



issa

idol

nu har jag precis tränat och det gick alldeles förträffligt bra!!!!!!!


just nu kikar jag på slutet på idol och älskar Nicklas Hocker och Calle Kristiansson!<3


snart hoppas jag att nanny kommer, för vi har blivit beroende av serien True blood och jag längtar så tills vi kan fortsätta kolla!!


nu måste jag duscha...



issa

28 september 2009

Hej!

Nu ska jag skriva om helgen.


Fredag: utgång med Therese! Vi var hos Malte först och där fanns också Tomas och Erik. mycket trevligt!
Sen bar det iväg ner på g3 och vi dansade och framförallt sjöng som aldrig förr! gud så roligt vi hade! tack!


Lördag: En runda på stan med Linda, köpte jeansleggings, en fleecetröja, en svart t-shirt och nya träningshorts, lovely!
lördagkväll: basketlaget hade tagit på sig att servera och lite sånt på en fest i Lit och det var jag, Johanna, Emelie och Julia där och det var faktiskt riktigt kul, jag och Johanna blev kvar ända till 2, lagomt trött...


Söndag: Dags för Sagas dop! åh vad fint det var och kul att träffa släkt! Tack för det kalaset!
söndagkväll: kom till stan och kände för förändring.. ringde nanny och vi åkte på maxi och köpte hårfärg, se reslutat nedan, jag är mycket nöjd!


                 

you belong with me

Idag har jag som sagt fått vart på skolan, och jag tyckte det var underbart att få träffa alla, även fast det bara gått två dagar. Vi hade textil och jag beställde ett ylletyg från nån grej, det kostade skjortan och jag är livrädd för att jag ska ångra mig och inte vilja använda det. hoppas inte det...



Här är min extremt goda middag som jag gjorde mig för och fixade idag, bulgur, kräftor m.m mums!
Det var för övrigt min syster som tipsade mig :)


                  


Ikväll hade jag faktiskt tänkt vara duktig och plugga och inte sitta och glo framför datorn som alla andra kvällar, eller musik kommer jag såklart ha på.... så vi får se hur det går.


issa

24 september 2009

Godmorgon!
Idag ska jag äntligen få gå på skolan, som jag har längtat! Jag är helt frisk förutom att jag snorar lite och är hes, men det  är sånt man får ta ;)


Idag har vi textil till kl 12, sen är det slut för dagen, som det ser ut nu ska jag sätta igång med min kappa,jag tror att jag ska göra en grå... ska kolla lite..


Efter skolan ska jag och Nanny åka ner till blodgivnings...ja saken. de hade nämligen ont om Nannys blod så hon skulle få lämna nu, men eftersom jag är sjuk så ska jag inte lämna något än.




issa


23 september 2009

Ännu en dag hemma, men imorrn ska jag iväg, nu är jag bara lite hes, typ..


Har tillbringat första halvan av dagen i sängen och kikat på desperate housewives, sen, vid kl 3 gick jag ner och hämtade Zicko hos Therese på hennes jobb, för jag ska vara hundvakt ikväll , mysigtmysigt!


Sen träffade jag även lillerik, och vi gick runt en stund, och usch vad kallt det var, och just ja! jag köpte även en nässpray, så nu är jag helt redo för skolan imorrn :)


Ikväll har jag inga planer alls, jag ska bara mysa med Zicko. och kolla på idol såklart!



issa

stopp

jag har som sagt tillbringat hela min dag i sängen, har vart mycket förkyld och just nu känns det som att det blir samma visa imorgon, fast jag vill inget hellre än att gå på skolan, aja.



Jag har också upptäckt att jag vill ha något som jag inte kan få, hur jobbigt är inte det då? hatar när det är så..


Godnatt


issa

22 september 2009

Senast jag skrev var i fredags. och vi var ju på bio och allt det där.


På lördagen åkte jag hem kl 11 med en buss för att träffa alla som jag saknar otroligt mycket på veckorna, speciellt snoddas.. :) Ne men jag fikade med mina systrar, och bara va. Mysigt.


Lördag kväll hade jag lovat min ena syster att skjutsa hon och hennes sambo till ett kalas i lit, och medans de hade kul på festen tog jag med mig min systerdotter Alva till stan och visade henne mitt nya hem och vi hade filmkväll, massa mys


                       
                                      Vi hade även roligt med kameran.. :)


På söndagen var jag otroligt trött, vi kom hem ca halv 3 från festen...


Jag hade dock något att se fram emot, jag hade nämligen blivit bjuden av Therese på middag med Jimmy,Robert,Anna och Peter, och såklart tackade jag ja och jag hade jättetrevligt och maten smakade gudomligt gott! Tack!


Igår var det då dags för skola igen, och vi har individuella val på måndagar, och om någon missat det har jag gitarr och tackenspråk och jag tycker fortfarande att båda är lika roligt!

Idag är jag dock hemma och är sjuk, förkyld, det är inte det minsta roligt! Just nu vill jag bara ha massa godis!



issa


18 september 2009

Idag hade vi inte lång skoldag, ca 1 ½ timme bara, vi har UF lektion, och vi kommer framåt med vårt företag. spännande!


Sen åkte jag hem och kikade lite på film, följde med Linda på Ica Maxi, igen, fast denna gång köpte jag ingenting. och köerna var huuur långa som helst.


När jag kom hem skulle jag duscha och göra mig klar för kvällen, vi har ju vart på bio, iallafall, till min stora.. förtjusning...? näe, det inträffade verkligen inget förtjusande. det fanns inget varmvatten! usch, inte trevligt! Jag trodde inte att det kunde ta slut (?) på varmvatten i stan, men tydligen...


Efter många om och men tog jag mig iväg till Therese för att sedan gå ned på stan och möta upp resten av sällskapet, Jimmy, Johan och Mathias. Vi såg "flickan som lekte med elden"  och jag tyckte att den var bra!
Sen gick Jimmy, Therese och jag vidare till captain cook för att träffa Robert och Henrik, mycket trevligt. men vi gick hem tidigt och nu sitter jag hemma och ska fika kvällsfika och kolla klart på "offside".


Lyckad kväll med trevligt sällskap!

Godnatt!

issa

17 september 2009

Igår hade vi ju match som jag nämnde, och jag kan ju säga att jag inte ens tänker prata om eller tänka på den matchen igen. mer behöver jag väl inte säga antar jag...


Idag har vi haft textil från halv 9 till kl 12, sen åkte jag hem och satte igång två maskiner tvätt, gick upp och åt världens godaste macka och kollade på "what happens in Vegas" sen åkte jag och min kära vän Mathilda till Ica Maxi för att kolla läget, jag köpte ett paraply, hårinpackning och såklart deras godis för 3.90, lovely!


Sen lämnade jag av Mathilda på busstorget och drog hem och kikade på "Twilight", sov en sväng och sen har jag inte hunnit med så mycket mer, jo! Malin har vart här och vi kollade på "Son of Rambow" den var okej.



Nu är jag superhungrig och tror att jag ska göra mig några mackor, en kopp te och kolla på nån mer film. Det lät toppen tycker jag!


verkligen filmkväll..

issa

16 september 2009

idag har vi haft textil hela dagen, och jag har som vanligt inte fått nått gjort, har verkligen Ingen inspiration!  hoppas att året inte fortsätter så...



Ikväll har vi vår första match, dock bara en träningsmatch, men match som match! och vi ska ta dom! vi kan bara inte förlora!


Jag trivs fortfarande superbra med att bo själv och vill aldrig flytta härifrån :)


nu ska jag spela lite tetris innan vi sticker iväg


issa

no surprise

såg precis att jag hade lite bråttom! börjar om 25 min och har inte ätit nån frukost, fast jag har ingen frukost hemma å andra sidan, så jag ska därför sticka iväg till skolan nu och käka där.

idag: gitarr och teckenspråk


issa

13 september 2009

God söndag på er alla..


jag vaknade upp hos min syster i hennes stuga i morse. gick upp och satt och åt frukost i ca två timmar.


sen åkte jag hem och satte mig framför tv:n och kikar nu på idolrepriser, tycker det är hur kul som helst när folk gör bort sig... hehe


jag måste säga att jag älskar min katt snoddas otroligt mycket! och lilla selma också såklart!


kolla in nicklas hocker på youtube, han var med i idol nu, puss på honom!



issa


when it was good

nu sitter jag och väntar på min syster för vi ska ner till stugan för det är dags för den traditionella surströmmingen... usch, tackar gud för varmkorv..


Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det känns som att jag kanske kommer spendera kvällen med min syster och hennes lilla bebis, för de skulle visst vara hemma själv och jag har en känsla av att det kan finnas godis där..


Jag är otroligt glad att jag åkte hem i helgen ändå, jätteskönt att bara slappa.




issa

jag hade en gång en båt

hej!
Nu sitter jag i stugan och myser, det blev alltså så att jag åkte hem ikväll, känss verkligen skönt! bara slappa!


Vi sitter och sjunger och spelar gitarr, eller jag spelar, mamma och pappa sjunger,supermysigt!



nu ska vi spela kort.


hejråå

issa

äntligen helg

idag började vi halv 9, och Zicko sov här så Therese kom hit halv 8 och vi käkade frukost, supermys!

På skolan skulle vi ha UF lektion, vi ska alltså starta ett företag. Jag ska starta ett företag som tillverkar babykläder med Malin och Märta och jag tror att det kommer bli jätte bra faktiskt.


Idag har jag tvättat för första gången här i min nya bostad, det är lite läskigt att vara där nere i den tysta källaren själv, men det går bra.eller..? usch....


Jag blir kvar i stan tills imorrn sen ska jag åka hem, överväger även att åka hem ikväll, det skulle va rätt så najs.



issa

11 september 2009

Nu var det en hel vecka sen jag skrev,


Fredag: Krogen med Therese, jag har alltid hur kul som helst med henne!


Lördag: Mys hela dagen, pizza sen med Khalida och Therese, sen bar det iväg ut igen, men denna kväll orkade vi inte vara ute lika länge, trötta sen fredagen och ont i fötterna.


Söndag: Vet typ inte vad jag gjorde, chillade...


Måndag: Skola sen träning sen åkte jag hem till mamma och pappa, mys.


Tisdag: Skola typ..


Onsdag: Skola, men efter skolan följde jag och Nanny med Milja på kör på frösön, det var hur kul som helst! Sen åkte jag och tränade, ganska stressigt, men det funkade.


Torsdag: Skola, textil. kikade på film med Nanny sen har jag bara suttit och spelat gitarr och lekt med min nya dator, woho. Min kusin Jonas kom hit med den och introducerade mig för den. och jag älskar den!



Nu ska jag sova, Godnatt!


i-ssa 

3 september 2009

Nu var det väldigt längesen jag skrev, aja, jag sitter hos nanny nu och väntar på att vi ska åka ner på sjukhuset. Vi ska nämligen anmäla oss till att lämna blod, spännande.


Jag håller på att sy en klännning på skolan, och jag ska försöka lägga ut nån bild, och kanske berätta mer om projektet vi håller på med.


Och jag har äntligen flyttat in i lägenheten, jag gjorde det i Söndags och jag trivs hur bra som helst! Det känns verkligen jättebra!


Ikväll ska jag träna och det känns som att det behövs!



Nu ska vi åka!
issa

RSS 2.0