Spöregn...

.. är typ det enda jag ser i fönstret nu. typiskt aprilväder skulle jag vilja säga! fast det har ju iochförsig inte regnat så mycket i april nu va? eller..? aja

jag har iallafall fått alla grejer till den nya lyan, skönt! och rent och fint blev det i den gamla!

jag är nu hemma på högarna och har precis vart och kikat på den årliga brasan utanför byn. dock spöregnade det ju så det var inte kul i år.. fast innan spelade vi brännboll, det var däremot kul!


jag funderar på vad jag ska göra... kanske lägga mig, jag ska ju upp och jobba imorgon, vilket känns underbart då jag är inställd på storhelgstillägg, visst? annars blir jag besviken..

handkräm nu, jatack

godnatt,issa

Hot topic

hallådär.

jag håller på att städa för fullt, ska strax torka golven, alltså jag har städat sen ca 07:30 men inte fasen är jag klar än, herregud. med det tyder ju såklart på att det är väl gjort!

just nu sitter jag och äter ett enligt mig välförtjänt wienerbröd. jag var tvungen att åka på blåcenter och köpa en ordentlig mopp, så jag passade på att köpa lite gott också!

efter jag torkat golven är det nog faktiskt inte så mycket kvar. men jag måste vänta på att täcket och kudde som jag tvättat, tumlas klart, så under tiden ska jag åka till det nya stället och plocka upp lite.

just det! jag ska berätta vad som hände igår, jag fick lite flytthjälp av Martin, och vi packade i bilen och begav oss, vi gick upp med ett lass, då var porten öppen.. tog oss till översta våningen och låste upp lägenhetsdörren, lämnade nyckeln i dörren. gick ner igen, smällde igen porten och packade på oss nya grejer, skulle öppna porten igen, tror ni den är öppen? nej, då låstes den typ 1 sekund innan jag rycker i handtaget, hur stor chans? så vi skrattar lite åt den tokiga situationen, men kommer sedan på att vi lämnade lägenhetsdörren på vid gavel.. och jag fick lite smått panik, vi såg sedan att det var ett fönster på näst översta våningen öppet, och vi stod och velade och ingen av oss vågade ropa, sen var jag, inte helt oväntat, modigast av oss och ropade "hallå, ursäkta" några gånger, medan martin stod och skrattade åt mig.. men jag hade ju inget val. då kom personen som bodde där, vilket också visade sig vara vice hyresvärd ner och öppnade och skrattade åt oss. sen tog jag med mig nyckeln!

nej, nu måste jag städa klart!

issa

Sista april!

godmorgon, idag är vi lediga från skolan, och vad tusan gör hon uppe kl 7 tänker ni då? ja först och främst har jag huur ont i örat som helst, ligger typ och gråter, på riktigt.. och sen ska jag ju städa ur mig ur min gamla lägenhet, men jag hade inte tänkt börja med det sågär tidigt, men det är väl lika bra antar jag..?


issa



On my own

godkväll! idag har jag gjort färdigt överdelen till provklänningen, mitt riktiga tyg har inte kommit än så jag måste vänta till nästa vecka.  men det gör inte mig något, jag virkar på mina rosa grytlappar så länge!

jag ringde som sagt min hyresvärd och imorgon ska jag träffa Thomas och få nyckeln så jag kan börja ställa dit de få grejer jag har här. sen på fredag väntar det roliga.. all städning.. men men!


jag ska faktiskt sätta igång redan nu, och torka ur lite skåp osv.

hörs imorgon!
issa

Keep holding on

Godmorgon!

Onsdag innebär textil hela dagen för mig. och idag ska jag börja med min mösspåtagningsklänning. eller jag ska göra en toille, alltså en exakt lika klänning som jag ska ha, fast med ett skräptyg så men kan se om man ska ändra något så man slipper göra det med det fina tyget!

jag kan inte avgöra om jag är ashungrig på frukost, eller om jag är mätt. svårt..

nu ska jag kliva upp och göra någon nytta!
jag ska ringa min hyresvärd idag också, jag har siktat in mig på att ägna min lediga fredag till att flytta, sådeså!


issa

hem ljuva hem

för ca en timme sen anlände jag till stan igen.
det gick bra att jobba trots min öronvärk.

jag funderar på att lägga mig i sängen och virka och kika på ett gleeavsnitt, vad tror ni? jag tyckte det läs asbra.

vi hörs imorgon! godnatt

issa


snabb uppdatering

Hej!
idag kl 10 fick jag en tid hos läkaren i Lit. fick då rusa upp på skolan för att låna min systers bil. ner på arbetsförmedlingen en sväng och sen vidare till Lit. där de säger att jag har öroninflammation och skriver ut penicillin,  nämen vad trevligt...

tillbaka till skolan för en kvarts religionslektion, lunch och sen hem, ladda mobilen för att sedan åka buss ner på stan och till sist åka till hammerdal för att jobba. puh

nu måste jag kila
hörs sen

issa

27 april 2010

Godmorgon! jag sitter och äter frukost nu och väntar på att malin och nanny ska komma ner. vi ska göra sällskap ner på stan då vi ska på arbetsförmedlingen  som jag nämnde.

igår laddade jag ner de första avsnitten från serien "glee" är det någon som kikar på det? jag tycker det verkar rätt bra. funderar på att sätta på ett nu..

Ha en bra dag!


issa

uppdatering

är jag förvånad? njae inte så värst!

kvällen har jag spenderat med att ta en promenad med Therese och Zicko istället. supermysigt!

imorrn ska vi på arbetsförmedlingen med skolan och sen har vi religion. jag hoppas dock att jag får komma till hälsocentralen i lit och kolla upp varför jag har så ont i örat, jag misstänker motvilligt öroninflammation men hoppas på något tillfälligt bara!

nu ska jag lägga mig och titta på scrubs!

godnatt
issa

Don´t stop believin'

i väntan på stefan som jag för övrigt tror kommer dissa tar jag en promenad, ska tydligen vara bra för att bli frisk och jag vill inget hellre.

hörs sen!
issa

.

sådärja, hemma från skolan! riktigt skön dag. jag börjar faktiskt ledsna på gitarrlektionerna nu, snacka om noll koll, och då menar jag inte mig själv.

jag tänkte att jag skulle berätta om lägenhetsbytet nu.

Jag har en kompis som har bott på samma gata som mig, men han bestämde sig för att skaffa något större och flytta ifrån sin gamla lya, han frågade då om han skulle höra med sin hyresvärd om jag fick ta över den bara sådär, det tackade jag såklart inte nej till. det gick bra så länge hyresvärden var säker på att det var en skötsam hyresgäst och att han fick in hyran, positivt på båda punkterna.

det är dock ännu lite oklart när jag får flytta in, men det borde bli till veckan eller helgen, wiiee!
måste dock börja städa lite smått där jag bor nu, är lite ivrig på att börja packa ner allt i påsar, det är väl inte för tidigt?

ikväll ska jag vara med stefan,awesome

hörs,issa

26 april 2010

Godmorgon!

först ska jag börja med att klaga lite, jag har fortfarande ont i halsen, och efter att varit sjuk i vad som känns som fem veckor är jag rätt less på att ha ont.. och igår, fick jag lock för mitt öra och ont.. så att det är lite synd om mig idag..

nåja, idag är det ju måndag, vilket innebär gitarr och teckenspråk. på teckenspråket ska jag faktiskt bara göra en MVG uppgift så behöver jag inte gå dit mer, om jag klarar den vill säga, men jag gör ett försök och om det inte går vägen så nöjer jag nog mig med VG.
kom även på att jag måste skriva uppgiften som ska göras idag, kanske vore något..


hörs senare!

"du var tänkt"


issa

25 april 2010

min helg i bilder, varsågoda


issa

22 april 2010

Godkväll! idag har varit en mycket bättre dag än gårdagen!

vi har haft textil halva dagen, och jag blev färdig med min förbannade filt som jag och malin bestämde oss för att väva för ett tag sen, och det är en otrolig lättnad och det firade jag med en fika med bästa Mathilda på stan, vi lyxade till det med både bakverk och glass, sedär..

sen åkte jag hem för att göra mig klar för 2 h kör på parkskolan, vi måste öva två ggr i veckan nu fram till vår musikal som jag inte tänker avslöja när den äger rum,sådeså! det var faktiskt rätt roligt ikväll, och efteråt åkte jag och Therese och hämtade Zicko hemma hos henne för att sedan åka vidare till mig och äta middag, som blev en varm macka var och en tekopp. puss!

funderar på om jag ska berätta hela historien om lägenhetsbytet,men insåg nu att jag måste fortsätta läsa texthäftet som vi fått inför det nationella provet i svenska b som äger rum imorgon, så.. bäst att stänga ner internet..

 


Godnatt!

issa

ANNA ANKA...

... söker assistent är programmet som går nu, och jag kan inte låta bli att kika, tycker faktiskt att det är riktigt roligt!


ligger fortfarande i sängen och orkar inte röra mig, fast jag ska faktiskt pallra mig till duschen och sen lägga mig igen,så nu vet ni det också..

har jag sagt att jag ska flytta? det borde bli den här veckan eller nästa, berättar mer när jag är på bättre humör!

issa

21 April 2010

idag har varit en tuff dag, precis som förra onsdagen. jag vet inte om jag nämnt det men jag håller på att väva en filt på skolan, och det känns som att jag vävt ungefär 10 m, men jag har inte ens gjort två meter än,helvete.. nej, jag vill bannemig börja med min rosa klänning nu!


som grädde på moset, har jag gått och blivit förkyld igen, och orkar inget annat än att sitta i sängen just nu..

så, uppiggande inlägg sådär på onsdagkvällen, ikväll ska jag äta glass och kika på tv.

måste hämta nässpray...


puss


issa

Drops Of Jupiter

godkväll.

jag har nu vart ute och pomenerat, jag fick med mig Stefan och vi gick och hämtade min cykel hos Mathilda. den har bara stått där i ca ett år..

sen jag kom hem har jag duschat, och plockat ihop lite, och nu sitter jag i soffan och dricker ramlösa och äter vindruvor, visst lät det nyttigt? känns nyttigt iallafall.

imorgon har vi gitarr och teckenspråk, fast det kanske ni lärt er vid det här laget? på teckenspråket har jag och Marie prov iaf. och om vi klarar det, behöver vi inte gå dit något mer, hur skönt skulle inte det vara på en skala? jo ganska skönt!

slänger in en söndagsbild...

issa


18 April 2010

Nu är helgen över, snart iallafall! jag har som sagt jobbat, och det har gått bra, pengarpengar..

igår somnade jag ca halv elva, var ungefär hur trött som helst.

jag fick nyss skjuts in till stan av pappa.

och nu sitter jag och gör ingenting, tror att det blir en promenad, men först ska jag springa upp på ica en snabbis!

hejdå, vilket roligt inlägg va?
issa

17 April 2010

Hej! härliga lördag!

fast det har vart en lite tuff lördag, jag har jobbat, och blev så otroligt trött de sista timmarna, men nu är jag hemma, har iochförsig varit hemma ett tag,men nu sitter jag och varvar ner.. jag ska gå och hämta lite tvätt och hänga upp på tork tror jag, ambitiöst va?

sen ska jag och mamma kika på min balklänning lite och se hur mycket den behöver sys in osv..

sen ska jag lägga mig framför tv:n. juste.



issa


Hey, Soul Sister

Oj vad kul jag hade på dansen! jag tackar Ante innerligt för sällskapet! mycket trevlig kväll!

pappa fick en cykel, i kortet hade vi tejpat fast cykelnyckel och skrivit detta rim "vad kan detta vara för nyckel..?kanske passar den en...."  han blev glad.


imorgon börjar jag jobba kl 9 och måste verkligen sova nu, men först äter jag en banan.

Godnatt

issa

16 April 2010

Idag fyller min pappa år! och han läser inte här så jag skulle kunna säga vad vi köpt, men om jag skulle göra det, så skulle han läsa bara för det, så ni får vänta! jag har köpt en tårta och ska alldeles strax åka hem och äta upp den, själv.. närå, inte riktigt iallafall..

men nu måste jag packa ihop, ska hämta Ante uppe på skolan, kul med sällskap hem!
vi har även funderat på att åka på dans ikväll, men först och främst vet vi inte ens om det är dans någonstans, och sen fyller pappa år men jag tror inte att han blir ledsen om jag åker bort ikväll, men man vet ju aldrig!

måste kila!

hörs sen
issa

15 April 2010

Idag har vart en mycket bättre dag än gårdagen! tack och lov!

Jag har fått riktigt mycket gjort på min filt som jag väver, och det känns underbart. nästa vecka ska jag börja med min mösspåtagningsbalklänning, wiho!

sen måste jag berätta att jag ramlade i morse när jag skulle till skolan, eller jag åkte bil, parkerade, och tänkte ta en liten genväg, men såg att det var lite snö längre fram och antog att även is skulle finnas, men tänkte att det var lugnt.. vurpar, skyndar mig upp och hoppades att ingen såg, och går in som om inget hänt. det svider som tusan på mitt knä hela dagen, och när jag kommer hem och äntligen får se hur mitt knä ser ut, skådar jag ett skrubb sår, ajaj..


ikväll står kör på schemat, känns inte så himla kul, menmen!

Världens sötaste Saga i tisdags

 

jag, Marita och Mathilda, onsdag

 

och mitt skrubbsår , torsdag.. aj..

 

issa

hemsk dag

uussschh, vilken hemsk dag jag har haft, allt har varit jättejobbigt och jag har varit sur hela dagen..


orkar inte blogga egentligen, för det kommer bara bli ett deppigt inlägg, så jag tänker lägga mig och titta på tv nu, och äta naturgodis och dricka läsk!

Godnatt!


issa

14 April 2010

Godmorgon!

Idag är det onsdag och det känns bara bra.


Igår höll jag mitt tal och känslan att ha det gjort, går inte att beskriva, så himla skönt!

Efter skolan igår åkte jag hem till högarna och grattade min syster som fyllde 30, grattis igen<3
sen åkte jag till hammerdal och jobbade mellan 15-20, framemot kl 20, började det springa in massa småbarn, och fjantade sig hit och dit, men en av dem frågade om jag ville köpa en majblomma, och vad gör man inte. så jag köpte en liten nål med en fin blomma på!

idag ska jag ha textil hela dagen och sy på min mösspåtagningsbalklänning, den ska vara rosa!

issa

kvällsuppdatering

nu ska jag alldeles strax tacka för mig och sova!

imorgon är det dags för det stora talet som kommer gå skit, menmen!

just nu har jag Mathilda på nattbesök då hennes lägenhet är upptagen.. av myror!! usch och fy!


nu,godnatt!

issa

snabb uppdatering

sedan sist jag skrev har jag faktiskt hunnit med ganska mycket, jag har blivit (enligt mig) klar med talet, hunnit med några ärenden på stan med Mattis, skjutsat henne till friskis, handlat mat och städat ihop här hemma, och det var väl ganska duktigt va?

och snart ska jag åka och hämta Therese för att sedan åka vidare till henne och äta mat, och jag har saknat henne otroligt mycket, det var två hela veckor sedan vi sågs sist!!


 

 

hörs ikväll

issa

12 april 2010

måndag! det var otroooligt svårt att ta sig upp ur sängen i morse, fy.. men jag tog mig till skolan och vi spelade lite gitarr först och sen lite teckenspråk och nu är jag hemma. skickade även iväg mitt PM idag, ett steg i rätt riktning, och nu är det bara det jobbigaste kvar.

men idag hände något som gör det hela lite lättare, studentmössan har kommit! och jag är så glaaaaaad!!


Nu ska jag ta nya friska tag och blir klar med det där förbannade talet! sådeså!



issa

Sista påsklovet för alltid är nu över...

... och det känns skit! rent utsagt.
jag vill bara ha lovlovlov och vara ledig hela tiden..

och att jag har jobbat idag, typ finaste dagen på 50 år (överdrev lite där kanske men ni fattar) gör verkligen inte saken bättre, åh jag har varit så less hela dagen!


igår fick jag ju som jag nämnde klart mitt PM till svenskatalet, och ikväll hade jag tänkt fått klart större delen av det muntliga jag ska framföra, hur tror ni det gått? just det, skit. har skrivit kanske 2 stödord och ångesten och paniken står mig upp till halsen nu igen... skjuter upp det tills imorgon, det låter väl som en bra plan? bara jag får godkänt som sagt

puss! och jag vet att du älskar bilden maria <3


nu ger jag upp för idag

issa

11 April 2010

Kan vi få ta studenten imorgon tack? jag är så otrooligt skolless, fast vi precis haft två lov tätt inpå varandra plus att jag var hemma 4 dagar av de skoldagar vi hade emellan loven, så jag har inte vart på skolan mycket alls, men jag avskyr det.. usch..


vi har nationella prov i svenska nu till veckan och del ett består av att framföra ett tal, jag ska göra det på tisdag och började med det nu ikväll, bra framförhållning va? nej, jag vet. men jag orkar helt enkelt inte, nu gör jag alla skoluppgifter så pass att jag blir godkänd och sen är jag slut, jag orkar inte anstränga mig, så nu sitter jag, 00:50 och öppnade precis svenskahäftet och får sån panik. menmen, jag har bara mig själv att skylla.

jag ska försöka skriva ihop något om vikten av att ha familj och släkt som står en nära, sen måste jag välja en bild och en text att relatera till också, ååå.  aja, nu måste jag plugga innan paniken får mig att ramla av stolen

uppdatering
00:56, det är svårt att slita sig från datorn och jag har inte fått inlägget publicerat än heller, det går framåt med talet, wie!

01:21
fortfarande inte fått inlägget publicerat, men nu är mitt PM klart, eller, ja, godkänt hoppas jag. sen får det vara nog!
och nu ska jag lägga mig, blev otroligt trött! men jag somnar med gott samvete och paniken några steg längre bort.

GODNATT



issa

5 April 2010

ojojoj, har legat på latsidan här ett tag, men det beror på att jag legat däckad i sängen och typ inte orkat röra mig, så ni får ha överseende med det. men nu är jag tillbaka på banan och ska ha påsklov! eller ja, jag ska jobba lite också, men mest påsklov!


i helgen var det efterlängtade bröllopet mellan min syster och hennes sambo, det var så himla fint och jag tror hela kyrkan grät mer eller mindre, framförallt jag och min syrra! jag hade dock feber så det blev lugnt för mig men jag kunde ju inte missa den dagen. superfint och stort grattis!

som sagt, jag är så gott som frisk nu och vi har varit nere vid stugan och kurerat oss/mig!

issa


RSS 2.0