30 Maj 2010

jag orkar egentligen inte skriva något här nu, är faktiskt helt slut efter en jobbhelg.. men jag lovade ju några bilder för någon dag sen..

iallafall så går vi in i studentveckan nu, det känns obeskrivligt underbart!

nu, bilder. sen, sova


issa

28 Maj 2010

Igår var det mösspåtagning och det var det roligaste under studentåret hittills, gissar att själva studentdagen klår det med hästlängder ungefär, men ja. god mat, roliga människor och massa dans, underbart.

idag har jag varit trött,trött,trött.. och jag och mamma har pysslat lite, säger inte med vad. hehe.

ikväll ska jag se så ska det låta, sen hade jag tänkt fixa lite bilder från gårdagen, får se lite senare!

puss så länge

issa

25 maj 2010

idag har det varit en stannahemmaochtyckasyndomsigsjälvdag för mig. blev sjuk igårkväll..min syster och hela hennes familj fick magsjuka igår, och tror ni jag klarade mig ifrån det? näe, vi 8 i morse fick jag äntligen behålla det jag åt och drack. och sedan dess har jag mått okej. men jobbigt.och äckligt.. men men!

det är snart studenten och jag längtar som bara den,på torsdag har vi mösspåtagning, underbart!

jag blir hemma från skolan imorrn också, fast jag skulle behöva åka dit, har lite saker som måste bli klart innan torsdag, tror dock inte jag kommer lyckas..

nu ska jag gå och lägga mig!
ha det bra!

issa

24 maj 2010

hej!
ska försöka uppdatera idag eller så.. måste rusa nu

issa

23 maj 2010

väldigt dålig på att uppdatera nu känner jag. idag har jag iallafall varit på storsjöbadet med mina sykonbarn, rasmus och alva. och oj så roligt vi hade! ni ska tillochmed få se en bild, fast det får bli imorgon. nu är ju klockan faktiskt 01:50 så jag borde verkligen sova. fast jag vill inte.

efter vi kom hem från badet fick vi tacos hos maria, mums. sen slappade vi och sen gick vi en promenad, där de förra veckan såg björn, så vi vände efter halva vägen och gick nog dubbelt så fort hem. sen mötte jag upp ante och vi gick också en promenad, fast åt ett annat håll, fast det var lika läskigt det. sen sköt vi i en skyttesimulator som finns på skolan här på byn, det var hur kul som helst. tack för ikväll!


nä nu ska jag faktiskt sova.
förresten! vad tycker ni om nya designen?
vi har världens bästa ebba att tacka för den, puss!

issa

Bust a move

godkväll!

jag ligger just nu i sängen och myser med min katt. och i väntan på balbilder från martin som skickas över msn, roar jag mig med att blogga med en hand då jag håller i katten med den andra.

vilket väder det har varit idag alltså, underbart varmt. jag vaknade vid 10 och åkte upp till skolan till halv 12 och åt lunch med malin. sen hade vi bolagsstämma med uf-företaget, och nu är det så gott som över, vilket känns underbart. efter skolan gick jag ner på stan och träffade ante. vi köpte glass, spelade minigolf, solade och kikade lite på balfolk.

sen hade jag picknick med therese och co. mys!
sen tog jag och joel en kvällsdpromenad vid vattnet.

så för att sammanfatta min dag med några väl valda ord. underbar dag med underbara människor!



issa

21 maj 2010

igår var det bal! det var både roligt och tråkigt. men även solen har ju sina fläckar. pissigt band men bra musik på g3. och maten var supergod!

bilder kommer senare när jag sorterat ut de som är något att spara!

nu längtar jag skitmycket till mösspåtagnigen!

idag är det bolagsstämma med företaget som gäller. jag måste kliva upp och leta efter min bankdosa!

issa

20 maj 2010, bal

nu är det nära! idag har jag haft vanilg skoldag fram till kl 12. och sen blev jag sminkad på skolan och fick naglarna fixade. och nu sitter jag och får mitt hår fixat av mamma.

jag längtar till balen så jag blir tokig!

issa

19 maj 2010

idag har vi haft textil hela dagen lång och det var varit superkul, jag är strax klar med min klänning till mösspåtagningen. den blir enligt mig själv, superfin!

och imorgon är det bal! jag längtar som en tok! ikväll ska jag och martin prova allt och se hur det ser ut, kanske inte så smart eftersom vi knappast hinner åtgärda något om det mot förmodan skulle se tokigt ut, men jag kan inte hålla mig!

ikväll, snart faktiskt. ska vi till lit på en sista träning för säsongen och sen käka pizza, mums! jag ska dock inte träna, för jag vill inte svetta ner mitt hår så jag behöver tvätta det en gång till innan håruppsättningen imorrn, haha.

idag har jag färgat mina ögonfransar också! det var första gången jag gjorde det och det blev bra faktiskt, fast det gör ju inte att man slutar använda mascara. menmen.

vi kanske hörs senare!

issa

17 maj 2010

norges nationaldag, visst?

jag har bara tagit det extremt lugnt hittills idag, har vart hemma hos mamma och pappa. underbart.


nu ska jag försöka få till någon inbjudan till min studentmiddag,detni. hörs sen.


issa


16 maj 2010

jag är hemma nu. kom hem runt halv 8. men jag är på tok för trött för att orka skriva om helgen. så jag kanske gör det imorgon.

men vi har haft himla kul iallafall. och jag längtar tills nästa år igen.


nu ska jag sova, vi hörs imorgon.

issa

11 Maj 2010

hej! idag har vi haft vett och etikett på skolan, det var väl.. okej!  ganska roligt faktiskt! efter skolan lånade jag Lindas bil och åkte en sväng, sen åkte jag hem och började packa inför stockholmsresan som äger rum imorgon, vi ska ner och spela en cup, eller vinna en cup menade jag såklart, hehe. jag skrev även lite på en religionsuppgift vi fått, vi ska nämligen hitta på en egen religion, och tro det eller ej, så med lite hjälp av min kära vän Therese har den äntligen blivit klar, känns otroligt skönt!

sen bjöd jag Therese på middag!


nu ska jag packa klart typ..

hörs antingen efter helgen(vet inte om jag vågar ta med datorn, eftersom vi bor på en skola) eller typ imorrn, eller torsdag, ja det märks väl!

puss

issa

jajaja

hallådär!

nu har jag kommit hem och varvat ned lite. slutade ju 11:20 som jag nämnde, tror jag.? och sen satt jag kvar och fixade asmycket med uf, så himla less. sen åkte jag och mathilda upp på lillänge och kikade lite. sen åt vi på mcdonalds, och oj så gott det var faktiskt..

och nu har jag blivit hemskjutsad och sitter i sängen och väntar på skjuts till träningen, längtar faktiskt!

 

issa

10 maj 2010

Godmorgon! idag är det i-val som gäller igen, eller ja, iallafalla gitarr. jag är ju klar med teckenspråket så jag slutar 11:20 idag, skönt! fast vi ska stanna kvar med UF lite och märta slutar inte förrän vid tre, så antingen måste jag stanna på skolan och vänta, eller gå tillbaka senare..

sen ska jag och Mathida på skopunkten tror jag. vi är ju "själva" på skolan idag, malin är utomlands, nanny,linda och milja är i stockholm på uf.

sen ikväll ska jag träna och på onsdag åker vi till stockholm till Bravocup, u n d e r b a r t !

nä nu måste jag göra mig i ordning, mathilda kommer och hämtar upp mig snart!

Ha en bra dag!


issa

Underbara söndag

sov riktigt länge idag och det behövdes! bestämde träff med Martin och vi tog med oss våra gitarrer och satte oss på campus och spelade några timmar i det fina vädret. nu har jag vart hemma ca en timme och fått i mig lite mat och ska snart iväg och träna i lit. skönt!


hörs senare!

issa

8 maj 2010

som vanligt dålig på att uppdatera.. menmen! igår var det fredag för er som missade det. jag var då ledig från skolan och sov länge, sen åt jag lunch nere på stan med Maria och Mathilda, och sen åt jag och Mathilda glass. det var massa mys. sen har jag sån tur att jag har supersnäll kusin som skjutsade mig runt till öb,rusta och coop för att eventuellt hitta en billig longboard, men utan framgång dock..

sen på kvällen var det dags för premiär av vår musikal med kören! det gick sådär, men det är väl sånt man får räkna med första gången. sen invigde vi min lägenhet med en liten förfest, det var superkul. det var jag, Linda,Therese,Nanny,Malte, Erik och Kim. vi körde ett asroligt spel! sånivet.
sen gick vi på olearys och jag kom inte hem förrän vid fyra och somnade fem, och vaknade nio igen, så jag har varit liite trött idag..

men idag hade vi en föreställning till och det gick mycket bättre för oss att sjunga då, och det var superkul!
sen har jag varit med Linda och Nanny och tittat på lejonkungen, puss.

nu är jag hemma och sitter i sängen och spelar gitarr.


bildbomb

tack för att ni finns

issa


6 maj 2010

jag erkänner.. jag är rätt dålig på att blogga faktiskt. och jag har egentligen inte tid att skriva nu heller, det ser ut som ungefär.. ja, ett lättare bombnedslag här. och Therese kommer snart och ska äta här, mys!

jag stormtrivs i min nya lägenhet iallafall! längtar till det blir lite mer ordning bara. och jag vill ha en longboard, längtar tills jag har råd.  längtar också till onsdag då jag åker till stockholm med basketlaget, underbart. grönalund


idag kirrade jag och Martin slips och skjorta till balen.brabra. innan det var jag med Mathilda och vi käkade glass och myste i badhusparken.

jag sparade inlägget förut och nu är Therese och Zicko här. och jag har lyckats starta brandlarmet. skulle bara kika så det funkade, eller...

plus att jag tänker bjuda på en smygtitt på min klänning som jag syr!


issa




skejtarn

religionen gick piss, skrev typ 4 rader...

menmen. vi gjorde något mycket roligare istället! vi åkte skateboard! jag har stått på en sådan kanske 2 gånger tidigare i mitt liv. men det var grymt kul! och jag har bestämt att jag ska köpa en longboard, eller jag ska åtminstone önska mig en i studentpresent.

men nu somnar jag snart, glee tack.

imorrn kör


issa

4 maj 2010

Hej!

det var ett litet tag sen jag skrev något nu. men jag har faktiskt haft fullt upp med flytten och packa upp allt och så. jag hoppas att ni vill se bilder, för jag hade snart tänkt fixa det, vill bara få i ordning lite först.

min dag har sett ut enligt följande: vid klockan nio kom Malin och Mathilda hit och vi gjorde klart en etikuppgift vi har haft i religionen. sen åkte jag och Malin ner till clarion, hotellet. för vi hade blivit tillfrågade om att stå och sälja våra sista ufgrejer på någon typ av konferens. vi fick sålt för lite över en hundring, så ingen superförsäljning. sen gick vi och lämnade resten av sakerna på guapa för att de så småningon och förhoppningsvis ska köpa upp det sista vi har kvar.

sen har jag fikat med Therese, och ätit en glass med Malin. massa mys!

ikväll ska jag vara med Martin och han har lovat att hjälpa mig med ännu en religionsuppgift..brabra

nu ska jag plocka lite!

issa

2 Maj 2010

Hej! hur har ni det andra dagen in i maj månad? jag har det bra! hade inte tid att skriva något igår eftersom jag jobbade nio till fem och sen åkte till Nälden på dansgala.

först måste jag berätta om hur mysigt vi hade på jobbet, vi städade under kassorna och banden, tror ni det var mysigt? det var det inte. kan jag lova. har aldrig sett så mycket damm,usch.

aja, sen åkte vi till Nälden, jag, min syster maria och Ante. det var rätt mycket folk och jag hade jätteroligt!

när vi var påväg hem och åkte på en liten grusväg, satt vi och skämtade om att "det är nu vi kommer få se en björn!" det är faktiskt rätt vanligt med björn här omkring. ja, mitt i vårt spanande upptäcker vi spår mitt i vägen, så vi tvärbromsar och kikar lite närmare, dock kliver vi aldrig ur bilen, som att vi skulle våga det. vi konstaterar att det är björnspår, det hade snöat så det var lätt att se, så vi backade lite på vägen och såg sen där den svängt in i skogen, och trots att vi inte såg någon björn blir man ju ändå lite småskraj, så när, eller om, jag ser en björn någon gång, komer jag typ dö.

idag har jag jobbat igen, mellan elva och tre, var inställd på att jobba till fem men fick den otroligt goda nyheten att jag fick gå hem hela två timmar (!) tidigare! underbart. efter jobbet åkte vi till min systers killes föräldrar och fick jättegod mat! sen fick jag kika ute i deras förråd på lite grejer till mitt nya hem, hittade massa stekpannor och kastruller, vilket är otroligt bra. såna är ju rätt dyra.

nu är jjag hur trött som helst, så jag funderar på att hitta på nått med min mor, eller bara lägga mig och sova. skönt det vore





issa

RSS 2.0