glitter

idag har vi vart på Frösö zoo! jag, stefan, tomas, tom, therese, ebba och charlie. det var hur kul som helst och det var toppen väder. superkul dag! och nu chillar vi i soffan och ska snart ut och åka sporthoj. en orange, så ni vet ifall ni ser oss.


det blir absolut ingen yra alls för mig i år. känns lite trist. fast samtidigt kan jag ju inte lättare spara pengar. jag hoppas dock att alla jag känner som yrar, har jättekul och röjer lite för mig också. nästa år. då jäklar....



issa

all the time in the world

jag kom precis hem från jobbet, jobbade 9-16. det gick jättebra och tiden bara flög iväg faktiskt.


jag och malin pratade om att dra på stråket ikväll, men jag är dock inte så pepp, men om hon är det så ska vi ut en sväng. men det blir lugnt för min del för jag jobbar imorgon också.


issa


Puss!

Igår fyllde jag år!:) och jag hade en toppendag,verkligen! Eller först jobbade jag från 9-18. Åkte hem och åt middag och fixade mig för dansen som jag och therese hade planerat,men då hade hon hört att det inte brukade vara så mycket ungdomar när det bandet spelade. Så jag åkte in och hängde med stefan ett tag. Han och resten av 99riderz hade fest vid jamtlibryggan och det var hur trevligt som helst! Och det bästa av allt!allihopa sjöng för mig på min dag. Jag blev superglad! Och jag är så kär! Idag har vi hemvändardag här hemma på byn.och jag och mina kusiner har sålt korv,ganska kul faktiskt! Nu sitter vi och kollar på tv och väntar på middagen som äger rum kl 18. Sen ska vi nog hem och slappa igen. Issa

mr perfect

nu är det hela 8 dagar sen jag skrev sist! :O

och mycket har hänt sen dess. nu blir det  en sån där superuppdatering, ska försöka att inte glömma nånting!


Måndag: jag jobbade 12-18, sen gjorde jag inte så mycket tror jag. slappade hemma bara.


Tisdag: jobb, 12-18, åkte till stan efter jobbet, fick åka motorcykel med världens snyggaste och bästa kille!det var hur kul som helst!!


Onsdag: ledig! träffade mattias och åt glass och solade i badhusparken, mycket mysigt, sen träffade jag Therese och vi lunchade på pause och jag åt världens äckligaste sallad, men det var trevligt ändå! sen tog vi oss till minnesgärdet och solade och hade minipicknick, vi tänkte bada men det var alldeles för kallt! men vi hade trevligt, stefan och jimmy gjorde oss sällskap också :)


Torsdag:  jobb, 12-18. ja, åkte från stan runt 11 för att jobba. åkte hem och åt middag hos min kära syster. hon gjorde fruktsallad också, mums!


Fredag: ledig, åkte in till stan runt kl 3. lagade mat, träffade föräldrar och badade i storsjön, och kastade macka! fast med vem låter jag vara osagt än så länge ;)
 

Lördag: jobb...


Söndag: jobb...åkte till stan på kvällen! :) sov över och myste! vi promenerade och gungade också

Måndag: åkte från stan 13:30 för att börja jobba 15:00.. jobbade till kl 20. åkte hem och kokade korv, åh vad gott det var! sen ikväll har jag bara tagit det lugnt. och tänka sig! jag har gått och skaffat kille också! :O ;)


issa

GODNATT

side by side

hm, jag skrev sist i torsdags om jag inte minns fel...?

aja, i helgen har jag inte gjort mycket alls. bara tagit det lugnt. eller jag har jobbat idag, 11-18. men jag började med att försova mig, jag vaknade 3 minuter i 11, så jag kom lite sent. inte bra....


nu ska jag brodera lite tror jag.


issa

nu

idag har jag jobbat, vaknade halv 12 så jag hann absolut inte göra nånting, bara slänga ihop lite frukost och åka.

jag älskar fortfarande mitt jobb! underbart!


nu ska jag sova och försöka ta mig upp åtminstonde vid kl 10 iaf.


godnatt

issa


det är hon

måndag: Jobb 15-20, gjorde inte så mycket mer den dagen..

tisdag: jobb 12-18. åkte in till stan och kikade på film. åkte hem.

onsdag: träffade pappa en sväng på sjukhuset, han har opererat blindtarmen. sen träffade jag milja, wohoo! det var hur kul som helst! och vi satt och drack milkshake och smoothie och bara pratade. massa bra!
onsdagkväll:
SÖMN


issa

playing with fire

jag och therese hade inte så tur med vädret :/ det var sol ibland,korta stunder. fast det var okej temperatur i luften ändå.
Det blev så att vi satte oss vid minnesgärdet med medköpt mat och låg och myste på och under handdukar. kul trots vädret!något jag gärna gör om!
sen träffade jag en annan kompis, puss på det!


nu ska jag sova, goodnight!



issa

angel

hej! kommer inte riktigt ihåg när jag skrev sist, men iaf..


fredag: jobb, 12-18 , grillning senare på kvällen, och kortspel...


Lördag: bad och sol med david vid frösö strand, vi åt även pizza, mycket mycket trevligt! puss


Söndag: fiskade med mamma 3 timmar från morgonen, åkte hem, och åker snart vidare till stan för att umgås med Therese, hoppas på att finvädret håller i sig så vi kan sola och bada!


issa

minute man

idag har jag jobbat! eller först: jag vaknade runt halv tio och gick till tv:n med min systerson Arvid och kollade på Lejonkungen 2, ganska bra faktiskt.

sen var det dags att åka och  jobba, 12-18, alltid lika roligt! jag var seriös, jag älskar mitt jobb!

efter jobbet när jag kom hem var jag superhungrig och vi begav oss ner till mammas kusin som har sommarställe nere på byn, vi grillade och mös. sen gick vi in och åt jordgubbar och glass, och spelade lite kort, det gick dock inge vidare. jag och min syster drog oss hem först och jag tittade på deras nyss hem kommna (eeh,stavning...?) hundvalp! superdupermegasöt!



nu ska jag sova.


issa

i,robot

jahapp...

måndag: chillar, solar, lagar lunch hos min kära syster, och vi kikade på ice age, den är så himla söt!

tisdag: vaknar runt halv 10, sätter mig på bron och äter frukost och solar ett tag, sen tog jag mig i kragen och städade, det blev en väldig skillnad! sen, tog jag en buss till staden för att möta Therese, vi gick hem till henne och började kika på benjamin buttons otroliga liv, sen tog vi med oss hennes hund och gick och satte oss i badhusparken med subway mat, åh vad mysigt vi hade! sen spelade vi minigolf, det var skitkul! jag förlorade dock, men det gjorde absolut ingenting :) sen gick vi hem och fortsatte kolla lite på filmen och åt chokladfondue, vi kollade på allsången också, och åh! johan palm var med!!! puss på honom.  sen gick vi ut och gungade, kul! sen sov vi. tack för en toppendag!

onsdag: gick från Therese vid 11, för att träffa malin och vi gick på stan en sväng, sen åkte vi hem till henne för att packa med grejor för att åka och sätta oss vid minnesgärdet, och det var hur trevligt som helst, vi badade i storsjön, första gången för oss båda :) och sen stekte vi bara, är dock röd som en tomat på benen idag, men sånt man får ta! på kvällen skulle vi ha vattenkrig med david och jens och vi åkte runt i i hela stan för att köpa vattenballonger, men det fanns inte nånstans! så vi tog några vanliga ballonger och vattenflaskor och vatten pistoler. killarna hade inte med sig nånting, så vi vann, plus att vi badade och det gjorde inte dom,så vi vann igen. sen slutade ju den kvällen som den gjorde, och det sög, piss också!

torsdag: jag och malin började vår morgon med att sätta oss på hennes balkong och bara prata, och åt frukost såklart, jättemysigt! sen skulle jag träffa min kusin jonas på campus för vi skulle åka ut på frösön och spela golf! han var dock lite sen så jag la mig på gräsmattan där och solade och läste lite. han dök upp så småningon och vi började med att åka på daffys och åt kebab! sen åkte vi ut på frösön och satte igång! det gick inte lika bra att slå idag som det gjorde första gången, men på korthålsbanan gick det hyfsat! sen åkte vi moppe hem, och det var det roligaste jag gjort på länge! vi åt tacos i  häggenås och jag klådde jonas på både kubb och nintendo wii! ne okej, bara wii, på kubb fick jag storstryk. men jag är mest stolt över tv-spels spelandet! :) nu sitter jag hemma och tittar på tv och kikar runt på datorn, försöker ragga med mig någon på dans imorrn men det går inge vidare :/
nån som vill med eller?



kolla in  1-ssa.bilddagboken.se


issa

RSS 2.0