watching the stars

ååååh vad snygg brolle var! eller är!! har är hur bra som helst och jag är helt såld. längtar som bara den tills i höst! då åker vi ner och kikar på honom som Buddy Holly. toppen


nu ska jag ut och sola det sista som går!


issa

use somebody

godmorgon!


igår var jag på dans, som jag nämnde, och jag har aldrig varit på nån roligare dans, massa trevligt folk och bra musik! fler såna kvällar tack!


just nu sitter jag,pappa och viktor ( min systerson) ute på bron och solar och äter frukost, hur varmt och skönt som helst!



om ca en halvtimme ska jag och Alva åka in på exponorr och kika lite, brolle spelar ju idag :)


issa

 

hål i väggen

jag sitter och tittar på "hål i väggen" nu.

igår var vi på exponorr och det var kul, men varmt, vi såg "ett himla liv", de är så himla duktiga! sen kollade vi lite och jag kom hem med en burk honung och en chipspåse. lyckad dag trots värmen.

på kvällen åkte jag och mina syskon bara Rasmus och Arvid vattenkana ute, det var huuuuur kul som helst!

idag har vi också åkt kana, fast då var alla barn med, Alva,Viktor, Rasmus och Arvid. det var lika kul idag!

nu ska jag göra mig i ordning inför dans i aspåsnäset ikväll, woohooo!


älskar kings of leon



issa

twilight

Nu var det tre dagar sedan jag skrev, men det gör inget har jag kommit på, för jag gillar att skriva dag för dag som jag gjorde sist :)

onsdag: idag åkte jag på att jobba, 12-18, på ica i hammerdal, och jag satt i kassan hela tiden,och det var skitkul! jag älskar det jobbet. när jag kom hem skulle vi grilla hamburgare, mums. sen åkte jag och alva till häggenås för att hyra film, vi hyrde " vi hade iaf tur med vädret..igen" och "twilight" alltså, det finns ingen bättre film än twilight, och han är ju sååååå snygg!!! tur med vädret var inte så jättebra, ettan är bättre.

torsdag: idag åkte jag och mamma till hammerdal för vi skulle äta kinamat på hembygdsgården där, fast först kollade jag på twilight igen :) men iaf, maten var supergod och vi åkte på affären för att handla mat sen. sen åkte vi hem och jag lade mig och pressade, fast jag stod ut max en timme, sen gick myggen och all skit mig på nerverna! Så jag gick in och lade mig i soffan och kollade på scrubs..jag har blivit beroende..
Efter middagen åkte jag och pappa till strömsund och hämtade en grej... sen köpte vi glass på vägen hem.
sen gick vi upp till linda och fikade och sen gick jag,linda och mamma ut och gick. sen kom vi (mest jag) på den briljanta idén att åka ner till våran stuga och åka båt, vädret var ju så himla fint! så vi åkte ner och var ute till typ kl 12. mycket mysigt!

fredag: exponorr väntar, det jag vet att jag ska köpa är chips och honung. kanske skriver när jag har kommit hem.


issa


halo

Nu var det grymt längesen jag skrev, förra måndagen om jag inte minns fel, så jag ska därför uppdatera er noggrant dag för dag...

Tidag: då tror jag att jag skrev, eller nja kanske inte. aja, jag fick ju som jag nämnde en systerdotter i måndags, och jag skjutsade därför in hennes storebröder (säger man så...? :/ ) för att de skulle få träffa henne, och jag fick även träffa henne då, ganska mallig jag blev då :) hon var iaf världens sötaste. sen åkte jag hem,

Onsdag: Chill framför tv:n och datorn om jag inte minns fel, gjorde inget vettigt iaf. tror kanske att jag handlade med min kära mor också, kommer inte ihåg.


Torsdag: Hämtade hem syster och bebis! hela dagen tillbringades i stort sett med dem också.

Fredag,Midsommarafton: Vi åkte ner till stugan, som ligger vid Halasjön, superfint ställe! Mina kusiner kom, och lite annan släkt, och vi slogs med myggen som aldrig förr! men jag tror faktiskt att jag klarade mig utan myggbett, tack! Vi dansade även runt stången såklart, och åt god mat och lekte, mycket trevligt!

Lördag: Fortfarande nere vid stugan, vi äter gott, badar badtunna och tar årets första dopp i sjön! burr vad kallt det var :/ men jättekul! Sen åkte jag och mina två kusiner ut och fiskade, vi fixade båt och allt själv, slet och drog, men vi kom ut på sjön till slut och satte igång! ehm, nästa döda havet eller? vi fick absolut ingen fisk som var något att behålla, och eftersom vi inte hade så mycket tålamod bytte vi ställe och lyckades få upp 3 okejstora abborrar och en gädda. Vi, eller jag filéeade fiskarna för att sedan steka dem. sen åkte vi hem och spelade UNO!

Söndag: Jag åkte hem från stugan ganska tidigt, städade och plockade lite hemma, sen bänkade jag mig framför tv:n igen..

Igår: Cyklade och promenerade med Viktor, min systerson. Vi åt tunnbröd och korv, spelade "finns i sjön" och lite tv-spel. Jag skjutsade min systers man och barn till affären för att handla lite smått och gott. Sen var det dags för middagen och vi stekte då abborrarna vi fick upp i lördags, de var huuur salta som helst, men goda ändå! Sen somnade jag i soffan 1 timme och låg där resten av kvällen. Allsången på Liseberg var för övrigt skitkass, och nu kom jag på att det är ju på skansen ikväll, hade tänkt se det.. men men.

Idag: Har jag legat och nött scrubs i typ 3 timmar, sen tog jag mig ut på en cykeltur ner till min syster och gosade med Saga, som bebisen ska heta. Vi spelade också tv-spel, sen cyklade jag hem för att äta middag och sen kom Rasmus och Arvid upp, så då cyklade vi en liten sväng till. Sen åkte vi lite fyrhjuling med Johan som skulle sätta ut saltstenar till älgarna häromkring, sen sprang jag 4 km, och nu sitter jag här och väntar på varmvatten, som jag för övrigt tror är klart nu. så nu ska jag gå och duscha och sen titta på scrubs och äta nått gott.

Den som orkade läsa allt detta är värd en Guldstjärna! eller en puss... PUSS!


issa 

central perk

hej hallå!!

vet ni vad som hände igår!? jag blev moster! min syster fick sitt tredje barn, en liten flicka, jag skjutsade in hennes 2 andra barn och fick se henne, hon var otroligt söt!!



annars har jag inte gjort ett skit idag, som vanligt va? börjar bli lite tråkigt faktiskt...



ingen inspiration till att skriva något mer nu, vet ju fortfarande inte vad ni vill läsa om.


issa

use somebody

idag har jag inte gjort så himla mycket, jag började min dag med att lägga mig framför tv:n, och det var otroligt skönt att bara slappa, sen tog jag mig upp och började tvätta lite kläder och plocka lite, så nu kommer man in i mitt rum utan att kliva på allt. känns bra.


sen har jag skjutsat in min syster till bb :D hennes datum går ut idag och jag längtar så tills lill bebisen kommer hem!


nu har jag precis fikat lite och tittat på slutet på "mean girls", den är rätt rolig.

nu ska jag spela på king.com, prova det! det är sjukt kul! iaf om man är lättroad :)




issa

15 juni 2009

Lisa, idag är det ett år sedan du lämnade oss,hoppas att du har det bra där du är nu.
Vi tänker alla på dig och saknar dig!


Vila i frid <3


helgen

nu var det ett tag sen jag skrev igen, igår var vi ju, som jag nämnde(tror jag) i lorås på medeltidsdag och vi kläde ut oss, det var jättetrevligt och så. sen åkte jag och min syster på dans i aspåsnäset, och det var den roligaste dansen jag vart på tror jag, det var verkligen en toppenkväll! tack Linda, Helen och Malin!



idag har jag inte gjort så mycket,jag åkte till stan vid kl 2 och drog till en kompis och lirade lite tvspel, sen åkte jag till Therese för att äta middag och senare gå ner på bion och se "änglar och demoner" den var jättebra och jag tycker att alla borde gå och se den! fast läs inte boken först, då märker man hur mycket de missar att få med i filmen :/


                                                                                 Här är vår medeltidsutstyrsel!
                                            



issa

rabarberpaj och singstar

det är vad min kväll ska bestå av, sällskapet blir systrar med famlij. mycket trevligt.



idag har jag inte gjort ett skit, jag vaknade kl 10.00, och sen dess har jag i stort sett bara suttit vid datorn, eller jag har sytt lite på en medeltidsklänning som min systerdotter ska ha på sig imorrn, vi ska nämligen på medeltidsdag och jag, min syster och systerdotter ska klä ut oss till, vad säger man? medeltidskvinnor ;) kan nog kanske slänga in en bild imorgon om jag känner för det!




issa

danger danger

jag kommer inte riktigt ihåg när jag skrev sist, men det var ett tag sen. det har väl inte hänt så mycket roligt sen dess, jag har fått sommarlov iaf, det är nice!

första dagen på sommarlovet ägnade jag åt golf och mys.

det började såhär: jag och min kusin Jonas har länge pratat om att han ska lära mig spela golf, han är typ proffs. och idag verkade vara en passande dag, så jag åkte till honom i Häggenås vid kl 7 imorse, seriösa vi! sen åkte vi till stan och åt frukost på mc donalds och sen bar det iväg ut på frösön, jag var väldigt förväntansfull och spänd. Vi kom fram och jag var nästan på väg att stanna i bilen, jag kände på en gång att jag absolut inte passade in där, bara proffs som slog flera hundra meter och där kommer jag som aldrig har hållt i någon annan klubba än minigolf klubba, men vi köpte bollar och satte igång, jag blev ju såklart missnöjd när jag bara fick iväg bollen en liten bit, men Jonas sa att jag var jätteduktig, så jag litar på honom, och efter att krampaktigt hållit i klubban 2 timmar kan jag säga nu att jag vet att jag kommer ha träningsverk imorgon, men men! kul var det iaf!

efter vi lirat klart åkte jag med Jonas in till stan för att träffa Therese, vi gick hem till henne först, och hon har köpt väääärldens finaste hund, Zicko, kika in min bilddagbok för bilder, jag ska dock iväg på skolavslutnig nu, men jag lägger upp dem senare, och då kommer bilder från golfen också! :) 

1-ssa.bilddagboken.se, ni måste vara inloggade.


aja, men jag och Therese gick ner på stan en sväng och bestämde oss för att leta något att äta och det slutade på paus, mycket mycket trevligt! puss!


issa


things we lost in the fire

är en film som jag lånade på biblioteket idag, den var hur bra som helst och jag rekommenderar den verkligen! tänker dock inte säga vad den handlar om, råder er  bara till att se den, ni kommer inte att bli besvikna!

idag har vi haft vanlig skoldag, vi började med kultur och stil historia, sen engelska och naturkunskap fick avsluta dagen runt kl 1, kanske halv 1 t.o.m.  så de va najs, jag åkte hem med bussen och kom hem halv 4 och har bara tagit det lugnt sen dess, jag tänkte springa, men mitt sällskap jobbade så då orkade jag inte. det får bli en annan dag!


imorgon ska vi spela brännboll på idrotten, sen ska vi kolla på film och förhoppningsvis slutar min dag där, det vore as skönt.

ne nu ska jag gå och sova, godnatt!


issa

helgen

ja, nu var det ett tag sedan jag skrev något här, ska skärpa mig.

i fredags jobbade jag 4 tmmar från morgonen, det gick jätte bra, fler och fler PLU koder fastnar :)
sen bar det iväg till häggenås för att fira min kusin Jonas som tog studenten, jag agerade iaf chaufför för han och hans kompisar, så medan de var och röjde i stan var jag med Malin och kollade på alla studenter, vi röjde faktiskt också, hade en toppenkväll!

Jonas och hans kompisar ville hem vid halv tre, så vi åkte hem och lämnade av alla, men jonas hade inte fått nog, så vi hängde med Andreas och Olle på efterfest som bestod av vattenpipa, skitsnack och varma mackor och slutade vid halv 6, lagomt trött man var då! men det var helt klart värt det
jag sov dock bort hela gårdagen, men det gjorde inte så mycket, åkte ner till Maria och tog det lugnt, åt kaka och spelade tv-spel

Efter det åkte jag ner till stugan, där jonas och hans famlij befann sig, så vi grillade, spelade spel och kort.

idag hade jag tänkte städa lite hemma, men jag är inte så sugen på det, får se om städlusten infinner sig snart.
snart ska jag, Maria och mamma åka till Häggenås och rösta, det är första gången jag får rösta nu och det tillfället måste jag ju såklart ta vara på, hoppas att ni som får rösta gör det!


issa

patrioten...

...måste vara den bästa filmen som finns, jag har kollat på den tre gånger sen fredags.

som jag nämnde förut så var jag på avslutning på dagis, de hade småstjärnorna, de är ju bara för söta!


imorrn, är det textil som står på schemat, känns väldigt skönt. jag har ingen ork att skriva nått mer nu känns det som, men jag hade haft
20 läsare nu idag, och det är nog det mesta jag någonsin haft, och jag förväntar mig något liknande imorrn men jag vill veta vad ni vill läsa om, så att ni läser varje dag. hajar ni?

 nu flyter orden ihop

godnatt D ;)

issa

on the radio

nu sitter vi i en datasal och har svenska, vi håller på att skriva debattartiklar, men jag är klart typ, så jag bloggar istället :)

jag hörde rykten förut om att vi slutade runt två, det låter skönt! jag hoppas på att min kära mor är i stan då och kan vara med mig.

annars ska jag bara hem idag och gå på avslutning på mina systars ungars dagis

just ja! vi har haft idrott på morgonen, tennis,basket och fotboll, det var verkligen hur kul som helst ! fotboll var roligast, jag skulle vilja börja spela fotboll, nån som vet nått lag, jag har aldrig spelat fotboll förut, så ett nybörjarlag typ.

issa

åh!

just nu är det verkligen upp och ned! fast mest upp :) gamla vänner blir nya vänner och andra vänner, ja, vad säger man, tjejer...

aja, jag håller iaf på att sy en examensklänning till min systerdotter, jag har hållit på med den jättelänge nu så nu är det dags att göra ett ryck så den blir klar nångång, och det betyder att jag inte har tid att sitta här.


issa

johan palm

milja har fnatt på johan palm, jag med, fast bara lite :P (MYCKET)

vi har naturkunskap nu egentligen, men eftersom att jag och Milja är så braiga så är vi klara med vår uppgift och vi får sitta och lyssna på JOHAN PALM! lyllos oss!


emma-lee vem är du? jag ska nylla dig!


issa
 

RSS 2.0