fotboll

i fredags hittade jag någon att våldsgästa, så min fredagkväll blev alldeles perfekt! sen när jag hämtat upp Linda och hennes arbetskamrat, åkte vi på max och åt, gratis är gott..

lördagen tillbringade jag ute och solade, fast jag stod inte ut så länge för det var massa mygg, så jag la mig i soffan och tittade på patrioten istället, den är sjukt bra! på kvällen tittade jag på robinson hos min syster och åt rabarberpaj, vi spelade kort också.

och idag har jag då kollat på fotboll, mina systras söner, Rasmus och Viktor hade deras första matcher, en liten minicup i Häggenås och det var jättekul att kolla på, skönt väder också!

ikväll ska jag bara ta det lugnt, vi ska snart grilla och sen får vi se vad som händer, nu står johan och hänger över min axel och tjyvläser!

issa


helg

nu har vi precis haft vår sista i-vals lektion som innehåller dans, mycket mycket mycket skönt! plus att vi fick glass som avslutning, mums!

nu sitter jag och väntar på att matan ska öppna så vi får äta lite, för att senare ha omprov i algebra och geometri i matte b, får se hur det går då....
ikväll ska min kära storasyster på afterwork, och jag ska vara chaufför, men jag vet inte riktigt vad jag ska görau nder, tiden, får se om någon vill ta på sig att ta hand om mig en stund.

i helgen har jag planerat att bara vara hemma och ta det lugnt, jag ska sola så mycket det går och jag ska även sy klänning,.

nu väntar malin


issa

slut för idag

nu sitter jag på skolan och ska alldeles strax åka hem, idag har varit en väldigt seg dag, jag har varit super trött heela dagen, hem och sova, ja tack!

igår var en mycket trevlig kväll,D. sen åkte jag till Malin och åt mackor med honung och drack varma koppen, puss!

nu ska jag hem och plugga lite, duscha, titta på greys och sen sova, låter perfekt de.

issa

kul

nu sitter jag på skolan och väntar på att vår "litteraturafton"  ska börja, det är något påhitt som vår lärare kommit på, vi slipper prov istället så det är bra på så vis,vi måste dock vara kvar till klockan 18.00, och det känns verkligen inte kul!

men nu ska jag gå en sväng,

ikväll ska jag till D, puss!


issa

äntligen hemma!

och nej, jag menar inte inredningsprogrammet, jag har dock precis kommit hem från en jätterolig stockholmsresa med basketlaget, vi skulle ju, som jag nämnde, på en lite cup. det började bra och vi vann tre matcher i rad, sen förlorade vi en men fick ändå komma till final, men då förlorade vi också, så det kom lite tårar här och där, vi var ju så nära, men det blev iaf en andra plats och vi är väl rätt nöjda med det. sen hann vi med shopping och gröna lund också, gröna lund var så sjukt roligt! jag vågade till och med åka fritt fall med tilt!

det är så otroligt skönt att vara hemma iaf!

nu ska jag, mamma och pappa äta räkmackor, godnatt!


issa

Traryd fönster

Hej

Just nu ligger jag i min säng och spanar på en super snygg kille som sätter i nytt fönster i mitt rum ;)

igår hade vi kursavslutning på furan, det var faktiskt kul,

och efter skolan så spelade jag, nanny, milja, mattias, david och jens fotboll, det blev inte så lång stund men det var trevligt iaf :)

och som sagt, sen hade vi avslutning och sen åkte
jag ut till valla, och åkte hem 01.30, mycket trevligt! puss på det!

jag har precis packat färdigt det sista inför stockholm, för er som missat det så ska vi ner och spela basket, vi ska på grönan också, det är jag mest laddad inför!

nu hörs vi troligen inte förrän på söndag, men ha det så bra alla!
ring och smsa!

issa

ballar av stål

..måste väl vara det roligaste som finns? de är ju helt sjuka!

Idag hade vi sovmorgon, jag kunde sova ända till halv 9, mycket skönt, sedan åkte jag in för att ha engelska, naturkunskap och ARL. ganska skön dag. efter skolan uträttade jag och Malin några ärenden på stan, sen åkte vi hem till henne och åt supergod soppa! Sen softade vi framför tv:n och jag åkte vidare till Mathilda vid kl 6 för vi skulle på buggkurs, idag var sista gången och det var super kul, imorrn har vi avslutning och några ska ha uppvisning, det ser jag fram emot! Jag ska även fortsätta att bugga i höst :)

jag ska gå och borsta tänderna nu i reklamen, sen ska jag sova.


Malin, merci for being you ;) haha!

issa

Söndagsparty

JOHAN PALM VAR PÅ SÖNDAGSPARTY MED FILIP OCH FREDRIK!!

men han sjöng ju inte ens :(
helt ovärt att sitta upp och kolla..

Jag skrev ju att jag skulle till Hammerdal tidigare idag, och det var för att prata med chefen på mitt då eventuella sommarjobb, men nu är det inte eventuella, JAG FICK DET :D  jag ska på introduktion snart :) min sommar är räddad!

Annars har jag spelat lite krocket, solat, tvättat,städat och tränat idag, helt okej faktiskt.

NU ska jag sova, är så sjuuukt trött, tuff helg.


godnatt

issa

Take on me

igår var det party! :) vi blev körda till skolan i Österåsen i början var det faktiskt lite lamt, men sen blev det superkul, vi dansade och skrattade!

Jag sov inte hos Malin, men blev då dessvärre väckt kvart över nio av ett överdrivet glatt "GODMORGOOOON!!!!" men jag klagar inte, mycket trevligt ändå, trots att jag fick sova själv......äh, nog om det!

Just nu sitter jag och dricker te och äter en macka, jag ska snart åka till Hammerdal, sen ska jag städa, skulle behöva springa också, och till sist ska jag träna, ganska skön dag.



issa

kalla mig

nu sitter vi hos Nanny och tittar på Babe :) ikväll ska vi ju på maskerad någonstans, vi vet inte vart så det blir spännande!

nu måste vi åka och fixa Malins hår,


dansen igår var superduper kul!!!!!!!!

issa


Klubbland

hej!

Idag är en rätt bra dag, jag har faktiskt inte träningsvärk från igår, min springtur ni vet, så det är toppen!

Min dag har bestått av textil, jag har virkat hela dagen, och så hade vi vattenkrig med några pojkar, fniss!
Imorgon har jag prov i sannolikhet och geometri så jag borde egentligen plugga istället för att sitta här, men något får mig att sitta kvar ;)

jag var precis tänkt att skriva vad jag ska göra imorrn, men jag ångrade mig :P


På lördag är den stora maskeraden, och det enda som jag saknar nu är platåskor, men jag hoppas att det ordnar sig, jag är iaf superladdad!
 

issa

happy working song

Jag har precis sprungit en mil! Kan ni tänka er, jag och en kille som heter Ante, bestämde oss för att springa en sväng, och vi kunde inte sluta, vi bara sprang och sprang och sprang, vi pratade så vi hann inte känna efter att vi var trött, så himla skönt!

Min fortsatta kväll har jag planerat att spendera hos min syster, vi ska titta på Greys Anatomy och äta något onyttigt :P

Sen måste jag bara säga att tjejer, inklusive jag själv, är så fjantiga ibland, uscha..men det är väl så det ska vara antar jag :)



nu ska jag stretcha!


issa

en midsommarnattsdröm

Nu har jag precis haft nationella, det gick, på ren svenska helt åt helvete! fy fan, jag skäms.

jag har iaf bestämt mig för att läsa matte B i trean igen, jag ska fan ha godkänt i det!

så nu är resten av min dag förstörd, bara att hoppas att det går bättre på samhällsprovet i eftermiddag, skriver om det senare.


issa


Nu kan du få mig så lätt

Nu är jag hemma!

Jag har haft en toppen helg, vi har åkt båt, grillat, spelat spel och kastat frisbee. Super kul!

Nu är jag dock hemma före alla andra för att jag måste plugga matte, vi har nämligen np i matte b på tisdag vilket kommer gå åt skogen om jag inte läser på.

sen ikväll ska jag iväg och träna en sväng,




issa

superman

nu ska jag åka till stugan, datorn får stanna hemma.

Vi ska spela massa spel ikväll, superkul! jag sitter med inbakade flätor i mitt hår just nu, känner mig som en cheerleader! :)

emma-lee med Johan Palm är fortfarande skitbra!

vi hörs på söndag!


issa

astronaut

hej hallå! idag vaknade jag runt 8, inte så jätte trött faktiskt.

Fick sovmorgon för vi skulle inte ha dans på i-valet förrän runt halv 10, så jag och mamma åkte in vid kvart i 9 och efter vägen fick jag ont i magen, så jag bestämde mig för att följa med mamma hem igen, så nu sitter jag här, jag har fått i mig lite mat iaf, sen ska jag lägga mig och brodera framför tv:n sen ikväll åker vi ner till stugan, min kusin kommer, yey!

jag har precis betalat en vunnen auktion på tradera också, ett linne från ELLE, lägger upp en bild på det till veckan :)

nu har jag ingen ork kvar att skriva nått längre inlägg, så det blir kanske ett längre senare ikväll.

det blev totalt 16 läsare igår, det tycker jag är ganska mycket, keep up the good work!


issa

emma-lee

...är min nya favorit låt, Johan Palm, as bra ju!

och redan 11 besökare här på bloggen, inte illa, eller? jag har ingen koll på vad som är mycket och inte, jämfört med Blondinbellas blogg är det nog ingenting, men för mig kändes det mycket!

jag kom hem runt 16.00, efter det har jag lagat mat, bakat kladdkaka och intervjuat min mor till en idrottsuppgift, känner mig väldigt duktig! Jag ska till min syrra senare och bjuda påkladdkaka iaf.

Vad ska alla andra göra ikväll?

är det någon som har sett de där "japansk tv-show" programmet? är det något att se?


issa

this love

Ny blogg, samma namn.

Vi har precis haft nationellt prov i engelska, det gick helt okej, men nu sitter vi här i klassrummet, en hel timme innan vi egentligen ska börja, men det gör inget!

Vi ska ha textil resten av dagen, jag har börjat med att virka en väst, och jag ska brodera en duk med jämtlandssöm.

Skriver mera senare, ville bara göra ett första inlägg..

issa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0