30 Mars 2010

ännu en dag med feber, jobbigt!

ja, jag vet inte vad jag ska skriva, jag gör ju absolut ingenting på dagarna, ligger i sängen, går upp och tar en alvedon, och lägger mig igen, så ser mina dagar ut, roligt va?


det får räcka för nu



issa

29 Mars 2010

Hej!

i lördags var det födelsedagsfirande för Therese som äntligen fyllt 20! vi hade det mysigt och spelade spel hemma hos henne innan vi begav oss ner till g3, där dansade vi som aldrig förr! vi kom hem runt 3 och jag slocknade på en gång..

dagen därpå mådde jag bra, jag blir faktiskt aldrig bakis. jag begav mig ner till bussen hem till högarna, och när jag klivit på började jag må, ja, inte som vanligt iallafall. inte illamående men ja, nått konstigt blev det, och var helt slut hela eftermiddagen och kvällen och min syster envisades med att jag var bakis,men jag ville inte riktigt gå med på det utan försökte få det till att jag höll på att bli sjuk, när jag kom hem från vår danskurs, kollade jag om jag hade feber bara för att, och jo minsann, 39,2. så jag fick rätt och det kändes skönt.

jag ligger då hemma idag och bara kollar på scrubs och orkar typ inte röra mig..

dessvärre har jag bokat klipptid idag, och då mitt hår ser ut som ett skatbo måste jag pallra mig till stan för att fixa det och sen hem och slänga mig i sängen igen..

så, nu vet ni det och jag hoppas att ni tycker lite synd om mig, för det gör iallafall jag..

inte världens roligaste inlägg men.....

issa

27 Mars 2010

Hej!

Idag är det lördag, och det vankas födelsedagsfirande hos Therese! det ska bli otroligt roligt!

åh, jag hade inget mer att skriva nu...

och ingen rolig bild heller, eller jo!

puss

issa


26 Mars 2010

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA THERESE ÅR! WIHO

igår var det ufmässa och det var, ne faktiskt, det var inte kul. vi fick visserligen två priser, tredje pris för bästa monter, och tredje pris för bästa hantverk, det var ju helt ok, men det är så himla skönt att det är över nu!


nu ska jag vara med mattis! <3


issa

23 Mars 2010

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost och ska snart till skolan, idag är de mentorstid,svenska och religion som står på schemat. inte så kul.........


efter skolan åker jag till hammerdal och jobbar några timmar och tjänar typ 150 kr, känns ju verkligen värt det! eller


aja, nu rinner tiden iväg!

ps.jag vann 3 hockeymatcher i rad mot, äh, det kanske svider ännu mer om jag nämner några namn, hehe...ds.


issa

22 Mars 2010

Hej! Rätt längesen jag skrev nu, men det har varit fullt upp i helgen!

Först i fredags kom Sara, min tremänning hit från uppsala för att vara med på möhippan vi hade planerat in på lördagen för min syster Linda som gifter sig om mindre än två veckor. jag och sara skulle då fixa två slöjor Linda skulle ha på sig på lördagen, en för dagen, och en för kvällen. de blev hur snygg som helst.

så, lördagen såg ut som följer:

vi steg upp kl 08:40, de kidnappade Linda hemma runt 09:00, och vi resterande skulle möta upp dem utanför multi challenge i stan där Linda skulle få klämma och känna på oss och gissa vilka som var med. hon kunde varken se eller höra, ni får se bilder nedan. när vi var klara gick vi in för att börja med "bodaborg" och vi delade snabbt upp oss i lag och körde igång, det gick inte så bra för vårt lag först..

efter bodaborg skulle vi köra gokart, och det var bland det roligaste jag gjort, hade aldrig testat det innan, superkul. en liten anledning till att jag nu tyckte att det var så kul var kanske att jag hade bäst varvtid, vadvetjag. grymt kul iallafall. sen åt vi lunch och sen var det dags för laserhallen, det var också huuur kul som helst, vårt lag ägde, fast vi vann inte... och jag ramlade och skrapade upp armarna..

sen skulle Linda klättra på klätterväggen som finns där, vi hade fixat så de hade hängt upp en påse med saker tillhörande Linda, så hon hade inget val...men hon var grymt duktig! det får jag inte glömma att säga.

efter allt det där ståhejet åkte vi till ett spa som heter Idun, där fick vi god mat, badade bubbelpool och sjöng singstar, jättekul!

sen drog vi på g3 och dansade som aldrig förr, det var jättekul, verkligen! vi dansade tills de stängde och kände oss därefter hungriga på lite hamburgare, så vi åkte på max! där jag och min syster aka grisnäsorna, hade roligt medan andra tyckte att vi var mindre roliga. menmen! är det möhippa så är det!

igår jobbade jag och var helt slut, hade världens huvudvärk, och nej, inte för att jag var bakis eller något sådant, bara vanlig huvudvärk, och det var årets hittills längsta dag tror jag. sen dansade vi..

och nu orkar jag inte skriva mer och jag gissar att ingen orkat läsa allt heller. menmen, ni kanske kikar på bilderna iallafall!

lyckligt ovetande


slöjan för dagen



första gokartgänget, otroligt snygga huvor


klättring, kan se lite svårt ut utan händer, men det funkade!


<3


<3, resten av bilderna är väldigt suddiga


som sagt, suddiga,men här syns lite av slöjan som användes på kvällen


i bilen på väg hem

toka på sommar (möhippe-) nöje

Tack alla inblandade för en toppen dag och kväll! det var verkligen superkul!

issa

2010

godkväll, hoppas alla haft en bra fredag, det har iallafall jag haft!

började som sagt med UF vilket inte är mitt favoritprojekt just nu...

efter skolan skulle jag träffa Therese men fick visst tid över till en fika med Mathilda på Pause, det var mys.

sen gick jag och Therese på matmästaren och köpte ännu mer fika, och sen var jag tvungen att gå hem.



jobbarhelg,wiho



issa


19 Mars 2010

Godmorgon! idag är det dags för UF vilket känns............otrooooligt jobbigt. längtar till vi slipper tänka på det mer...


igår blev jag utan middagssällskap men inte grät jag för det, jag kikade på scrubs,spelade gitarr och stickade hela kvällen istället..

i helgen har jag jobbarhelg....kul...


nu ska jag nog gå på skolan, skadar ju inte att vara liite tidigt ibland!

visste inte vad jag skulle bjuda på för bild..
Ha en bra dag!

issa

fortfarande 18 Mars 2010

vi slutade skolan kl 12, då stod min syster och väntade på mig för att åka vidare till skopunkten. det vankas ju bröllop (och bal för den delen) och då behövs det nya skor! jag hittade ett par (eller min syrra hittade de) supersnygga skor, sen hittade hon två par till sig själv också!


efter skopunkten fick jag skjuts ner på stan för en fika med Thomas, det var mycket trevligt! trots fikamammorna

sen tog jag en promenad hem och sitter nu här och väntar middagsbesök, borde plocka undan lite kanske....



skopunkten

och mina nya skor


issa

18 Mars 2010

Idag är det Mathilda Strandhs födelsedag! Grattis grattis!

Jag hade med mig en liten present till henne idag (det ni fick tjuvkika på igår) som innehöll ett hemmagjort presentkort på massage under hela nästa vecka när hon vill, var hon vill. det ni. sen ska jag även bjuda henne på fika..

jag har varit vaken sedan kl 6 i morse! 06:40 tog jag bussen ner på stan för frukost hos Martin. juice utan socker och fruktkött och mackor utan ost..... men tack! hehe

nu sitter jag på skolan och vår lärare, hör och häpna (!), åkte precis iväg för att köpa fika till oss, wiho!

jag är klar med min jacka nu och funderar på att lägga in en bild, fast.....


..först en bild på mig och mitt kära födelsedagsbarn



och min jacka!




issa 


17 Mars 2010

idag har vi haft textil på skolan och jag blev äntligen klar med min jacka som jag har jobbat med i typ.. ett år.? ne men för länge iallafall. skönt!


efter skolan var det dags för kör ute på frösön, som alla andra onsdagar! vi övade lite danssteg inför kommande projekt, spännande, eller hur?

gick hem till Therese och åt asgod middag och myste i soffan.

resterande tid av kvällen har jag ägnat åt detta...

hmm, vad kan detta vara?

sparar överaskningen tills imorgon

issa

16 Mars 2010

äntligen hemma, nu mat. eller snart..


issa


falla fritt

herregud vad jag bloggar idag..
det senaste:

Att prata med en stenvägg. har precis fått uppleva den känslan och jag är så oerhört irriterad nu så hälften vore nog, jag vet inte ens vad jag ska skriva, så less är jag just nu...

godnatt

issa

måndagkväll

måndagen börjar lida mot sitt slut.. efter skolan har jag bara varit hemma och fixat och plockat, använt min skärbräda<3

jag hade även gjort en "attgöra"-lista, och allt, förutom måla naglarna är struket, vilket känns toppen!

imorgon ska vi ha övning på nationella provet i svenska, den skriftliga delen. barasånivet,hoppas ni antecknar, speciellt du martin...


jag tror faktiskt jag ska lägga mig och titta på scrubs för ovanlighetens skull. eller?
fast först,dusch.

issa



matlagning

nu ska jag använda min hjärtskärbräda för första gången, fin va?

issa

Min plats på jorden

woho, ingen gitarr från morgonen, vi fick gå på en konsert istället, alla fagra hette bandet som spelade, superbra!

hade en ganska kort teckenspråkslektion, som alltid typ, och sen kom beskedet att våra studentmössor hade kommit! jag har aldrig blivit så glad tror jag, eller inte så glad på länge iallafall, så vi rusar till aulan för att få dem, men då är några restade, och tror ni min var det? ja såklart, min dag förstörd.. snacka om besviken.. men den som väntar på något gott..! som en vis man sagt, idag faktiskt!

efter skolan gick jag och handlade eftersom jag antog att ingen skulle göra det åt mig, var ungefär hur tungt som helst att bära hem.. och på tok för dyrt, menmen nu är det gjort och jag har massa gott att äta!

ikväll är det träning som står på schemat, om jag har någon skjuts , är inte pepp för fem öre men ska masa mig dit ändå..


här skulle det varit en bild på mig och min mössa men ja..


issa

15 Mars 2010

tycker verkligen inte att det är okej att det är hur fint väder som helst nu när det är dags för skola igen, det gör det bara ännu jobbigare att ta sig dit om man är så jäkla skolless som jag är, fy!

som tur var har vi ju rätt lättsamt schema och inte särskilt långa dagar, så förhoppningsvis slutar vi rätt tidigt från teckenspråket idag och då ska jag ta på mig mina solglasögon och gå en långpromenad! sådeså


funderar på att lägga in bilderna som jag lovade i lördags, men jag skiter i det..

jag skulle behöva någon som handlar åt mig, jag har ingen, och då menar jag ingen, mat hemma alls...

bara för att min katt är så go



issa

Lördagkväll

jaha, nu var melodifestivalen avklarad, tycker det var oväntat men kul att Anna vann! och ganska töntigt med grupper på facebook som heter "alla vi som hatar anna bergendahl"...

kvällen har iaf spenderats uppe hos min äldsta syster Linda, det var mysigt! god mat och god efterrätt!


nu ska jag lägga mig tror jag, har jätteont i huvudet och knät (knät sen jag och ante sprang idag, inte ok)


hittar inte min mobilkabel så bilderna kommer kanske imorgon


issa

13 Mars 2010

Lördag, vaknade vid halv 11 och klev upp och fixade omelett till frukost, mums! Sen drog jag och Ante ut på en springtur som blev lite mer än 8 km lång, jobbigt, men skönt efteråt.

Nu ligger jag bara i soffan och slöar och tittar på skidkskytte med mamma, ikväll ska jag se finalen av melodifestivalen!
vet inte vem jag hejar på, menmen!


nu ska jag kolla på scrubs<3




issa

12 Mars 2010

FREDAGSMYS

 

issa


11 Mars 2010

jaha, jag har blivit ombedd att göra ett inlägg här, men jag har inget att skriva om...

berättar väl om min dag då, som alla andra inlägg.

jag och Alva vaknade kl 10 i stan, klev upp och fikade, kikade på g-force, och gjorde oss klara för att gå till bussen som skulle gå 12:15.
vi träffade ante på bussen och alva sysselsatte sig med att kolla klart på filmen på min dator.

när vi kom hem åt vi lunch hos Linda, min äldsta syster, och så spelade vi råttfällan och skipbo, mys.

sen mestadels av kvällen har jag byggt pussel, vissa säger att jag är beroende men jag håller verkligen inte med.

jag känner mig typ sjuk, tror att jag ska lägga mig och kolla på film, ska jobba imorgon. 10-18, wiiee

så, det får duga!
eller just ja, bilder såklart..

 

issa


10 Mars 2010

idag har jag vart i stan hela dagen, är det fortfarande iofs.. dagen började med att Maria och Saga kom och åt lunch hos oss, sen åkte de, jag och Alva in till stan, först besökte vi sjukhuset, under tiden Maria var där gick jag, Alva och Saga en promenad bort till Jamtli och kikade.

Sen gick vi på stan, jag köpt en tröja och ett par hårspännen. sen gick vi och åt kinamat,mums.

Nu sitter jag och Alva i lägenheten och har precis tittat på Julie&Julia, den var bra! vi sover här inatt och åker hem med bussen 12:15 imorgon. mys!


bilder från dagen.

ALVA

 

MARIA

 

ISABELL

 

SAGA

(bilden är inte från idag)








Vi har kul, ja

issa, och alva idag

9 Mars 2010

hej!

hm, ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva....

jag fick iaf lämna min cv på två ställen idag, orkade inte mer, men det lär jag ju få sota för sen. jag tror inte jag skrivit det innan, men jag ska få ta över en kompis lägenhet, han har köpt en ny och var snäll och kollade med mig om jag ville ha hans gamla, såklart vill jag det, men behöver då ett jobb i stan, eller jag kan ju pendla till hammerdal men det lönar sig inte riktigt i längden. så vi (iaf jag) hoppas på det bästa!

jag jobbade idag en sväng, det gick riktigt bra, tiden gick fort och det var kul! fler såna dagar tack!


imorgon ska jag till stan med min syster och mysa, såklart.

har vart där nu ikväll också och fikat och snackat massa strunt <3

Godnatt,

issa

9 Mars 2010

godmorgon! personligen tycker jag att jag är vaken lite väl tidigt på en lovdag, men jag ska ju som sagt försöka kika på lite jobb idag, plus att jag blev väckt 08:22 av att jag fick ett sms. kul! eller.. men det är ok, jag överlever ändå..


nu vill jag ha frukost!


issa

drifter

det blev inge jobbsökande idag, tar det imorgon istället.

jag åkte in till stan vid 2 och hämtade upp Therese och åkte till mig och fikade och byggde pussel, det var myys!

sen åkte jag ner på stan och träffade Martin, gick på eastern palace och åt, hurgottsomhelst! sen åkte vi och bowlade, behöver jag skriva vem som vann? jag såklart, sjukt stolt..
efter bowlingen spelade vi biljard, fick dock stordäng där... därefter lirade vi bordshockey, det blev 4-3 i matcher, till Martin...

nu ska jag bädda ner mig och kika på luftslottet som sprängdes

godnatt!



issa

8 Mars 2010

måndag-lov, underbart!


Igår var jag och Lisa i Sundsvall hela dagen, vi skulle på Brolles musikal Buddy Holly. När man är i sundsvall måste man ju såklart gå på birsta också, så vi shoppade ungefär hur mycket som helst. underbart.

Sen som en bonus skulle idolola vara där precis igår, så vi var tvungna att ta hans autograf, såklart. och även lite bilder, se nedan, (ganska mallig faktiskt)


idag hade jag tänkt att åka in till stan och kika på lite jobb som kan vara intressant efter studenten. sen ska jag träffa Martin och äta middag och bowla!

nu ska jag försöka sno ihop något som ska likna en cv..

och här kommer bilderna såklart!

ola

 

faktisktganskamalligtjej



kvällens höjdpunkt <3



heh, för er som inte ser så är det olas autograf

rätt mallig för den med

 

 

tack för en toppendag! <3



issa

7 Mars 2010


nu är det nära


issa

nu kan du få mig så lätt

nu är det looooooooov, fy tusan vad skönt!

jag har dock ett rätt fullspäckat lov, eller iaf början av det. men jag tar igen det sen, tro mig!


som jag hoppats på så spöade jag skiten ur fredrik på bordshockey idag, vinst 5/5 gånger, hhihi


nej, nu tror jag att jag ska sova, jag ska jobba på ica imorgon, börjar 9, kul... fast sen är det middag i häggenås, lovely


godnatt
issa

5 mars 2010

heej

jag sitter och äter frukost för att strax gå upp på skolan, vi ska jobba lite med UF, eller jag och Malin ska trycka några tröjor tror jag..


efter skolan ska jag vara med fredrik och vi ska bygga pussel, jag hoppas även på att få spöa honom i bordshockey, heh...


snart är det loooooooooooooooooooooooov (:


issa

3 Mars 2010

idag har vi haft textil hela dagen, och jag har börjat med fodret på jackan jag gör, det blir bra!

mitt på dagen fick vi äran (trodde vi) att gå på teatertreornas slutproduktion, flugornas herre, men jag är inte så imponerad, så jag hade hellre sytt på jackan. men de är duktiga på sin sak! det ska jag inte glömma att säga! men inte riktigt i min smak.

efter skolan åkte vi till frösön för att sjunga lite, det gick inte så bra, då jag är förkyld och inte var på humör. efter kören gick jag upp till Therese för att hämta Zicko som jag lovat att vara hundvakt till. sen stod jag och kikade på mottagningen av osfolket med min syrra en stund på torget, men det var bara kallt och trångt, sen fick jag och Zicko vänta på bussen i 40 min, mindre kul. men nu är vi hemma och myser i soffan och jag har nyss ätit pizza, asgott

Zicko sitter och petar på mig med sin tass och gnyr, så jag måste gosa lite med honom nu, och titta på Greys såklart.


puss

världens sötaste



issa

2 Mars 2010

otrooooligt störigt, jag skrev precis ett inlägg,men lyckades slarva bort det, bra jobbat.

jag skrev iallafall något i stil med att jag har haft en bra helg, trots att jag bävade inför att döma massa matcher, men det var hur kul som helst ungefär!

annars har det inte hänt så mycket värt att upplysa er om, det rullar på. och imorgon är det textil som står på schemat, dags att göra ett ryck innan lovet, som jag för övrigt tänkte ägna åt att sova, enbart. underbart.

och nu ska jag faktiskt också sova, eller kanske ett scrubsavsnitt innan, vifårse.



Godnatt

issa

RSS 2.0