30 november 2010

Hej! jag har gått och blivit drabbad av den omtalade vattenbacillen... berättar mer när jag är frisk
mina dagar just nu, sängläge
issa

26 november 2010

ännu en dag i växeln, såklart.

igår var jag och Freddan på stan och handlade massa saker, vi skulle handla lite klappar, men kom hem utan. men men. vi hyrde en film också, The Kid hette den, riktigt dålig faktiskt. långtråkig


nu ska jag spela lite

issa

25 november 2010

idag kom lönen, u n d e r b a r t!

jobbar som vanligt idag. tror inte jag har berättat det här men jag har fått ett vikariat här året ut. så jag jobbar varje dag nu. jobbar ju varannan helg på ica också så det är fullt upp kan man säga. jag jobbar 12 dagar, ledig 2 dagar osv. tröttsamt


idag kommer världens bästa fredrik in hit och jag ska pussa på honom, så ni vet. sen ska vi göra en sväng på stan också. mys


issa

24 november 2010

jobb idag igen, svarar i telefon för fullt. kom precis tillbaka från lunch. gick hem och åt upp rester sen igår, lax och potatis stod på menyn. gott!


efter jobbet ska jag och Therese på kör ute på frösön och sen hoppas jag att jag får besök av min kära Maria <3


xoxo,issa

gossip girl

är vad min kväll kommer bestå av. men jag klagar verkligen inte! har myst ner mig i soffan nu så.. hejdå


xoxo

23 november 2010

Godmorgon!

igår satt jag här på jobbet och planerade en ensam hemmakväll eftersom fredrik jobbar i Hammerdal kan han inte åka emellan varje dag. så jag gick hem efter jobbet och slog mig ner i soffan och orkade inte laga någon mat och visste inte heller vad jag ville laga. någon minut senare knackar det på dörren, och eftersom jag inte har något titthål för att se vem som kommer, öppnade jag dörren lite försiktigt, och där står Fredrik,med thaimat, gissa om jag blev glad!?

så jag slapp vara ensam igår, men ikväll blir jag nog dessvärre det. men jag ska roa mig med att måla lite, kul.

nu ska jag hitta någon roligt spel att underhålla mig med under dagen.

ha en fin dag!

xoxo,issa

22 november 2010

hej!

sist jag skrev var jag så himla trött och jag har inte haft någon större lust på senare dagar heller. jag har befunnit mig i stan hela helgen och nu har jag dragit igång på naturvårdsverket.

igår var jag på luciauttagningen men jag kom inte långt alls, men det var kul och det känns inte jobbigt att jag inte kom vidare, men jag försökte iallafall!

jag har köpt en ny jacka och ett par nya skor men jag hittar inte min kamerakabel men jag ska leta när jag kommer hem..

jag försöker ladda upp en bild men det vill inte funka, så jag berättar istället att jag längtar tillbaka till turkiet

xoxo,issa


18 november 2010

hej! nu har jag jobbat min sista dag på dagis för ett tag framöver, känns både skönt och trist, fast mest skönt. nu blir jag stadsbo på riktigt hoppas jag.



ni får ursäkta,men jag är sjukligt trött så jag orkar inte skriva mer,ska gå och laga mat istället.
xoxo,issa

15 november 2010

idolalbumet finns på spotify och jag lyssnar sönder olles röst, underbar.


idag har jag jobbat på dagis och gör även det ända till torsdag och på fredag ska jag jobba på naturvårdsverket igen. sen när vi ändå pratar om det,så ska jag få jobba heltid där året ut vilket känns fantastiskt!

fick reda på det i fredags och blev så glad.


nu ska jag.. ja vad ska jag göra? träningen börjar inte förrän om 2 timmar och 20 min... titta på gossip girl kanske...

just det! igår när jag jobbade på ica ringde det ett okänt nummer på min mobil och jag ringde såklart upp. det visade sig vara en av de som håller i anmälningarna till länets lucia, och hon sa att jag hade "gått vidare" och jag fattade ingenting, men då hade visst min kära mor anmält mig och jag ska på intervju på söndag, kul!

freddan visar upp sin bästa sida, puss
xoxo,issa

BILDBOMB

utekväll
utekväll
hulken
blondinbella
utemiddag, fina mathilda
mat
myskväll
myskväll
en dag i växeln,bara för att


nu;IDOL läs;dregla över olleeeeeee


xoxo,issa

fredagsmys

snart är det slut för dagen! skönt! och jag samåker med min syster idag, och hon hade kollat fel på schemat så hon slutar kl 5, segt tycker jag.

iallafall! ikväll blir det idol med några av mina favoriter, Maria, barnen och fredrik. längtar


nu ska jag nöta lite mer bb, hehe


xoxo

12 november 2010

Hej! idag sitter jag i växeln och har tid att skriva lite här. och jag lovar, att idag när jag kommit hem ska jag lägga upp alla bilder! fast det är väl egentligen bara Mathilda som vill se dem, men du ska få det senare mattis!


jag ska försöka klå mitt rekord i bouncing balls idag, hehe.

ha en bra dag!


issa

oväntat

hm,blir ni förvånade om det inte kommer upp några bilder idag heller? jag har inte haft tid,och kommer inte få det idag heller,så jag tar det,ja, typ om nån vecka. närå men jag ska försöka lägga upp dom i helgen, kanske..


jag och fredrik ska iallafall in till stan ikväll och se saw 7 på bio,i 3D,jag kommer dö typ. vi skulle egentligen gå med Therese och Malte men Therese jobbar ikväll och det är sista kvällen filmen går,synd!


ha en bra kväll


xoxo, issa

11 november 2010

hej, och jaa jag vet att jag inte har lagt upp några bilder än, men jag har liksom inte haft tid. kanske sen i eftermiddag. ja, det blir nog bra.
om 25 minuter ska jag på helskön, i hammerdal, på massage, ska bli så himla skönt. sen ska jag på kupan till fredriks mamma och hjälpa till lite, kul!
hörs sen då :)
issa

slarvig

hej igen.

jag lovade ju en bildbomb,men jag har inte riktigt koll på vart min kamera befinner sig så jag hoppas att jag hittat den tills imorgon och kanske fixar det då.

idag har jag varit väldigt effektiv! har druckit årets första glögg,som smakade underbart. jag och mamma har spelat kort och städat massor innan hon gick på jobbet och jag fortsatte lite så nu är det mycket fint här hemma! och snart kommer fredrik så då ska vi bara slappa,längtar.

imorgon en ledig dag till så då hörs vi garanterat. puss


issa

9 november 2010

godmorgon!

jag är ledig idag och det känns huur bra som helst,sov i hammerdal inatt och har nästan precis kommit därifrån. jag har inga planer för idag, sitter och gosar med snoddas nu, <3

sen frågade mathilda efter bilderna sen i helgen också och jag kanske ska ta mig i kragen och visa dem här..

bildbomb senare då.

hörshej
issa

8 november 2010

hallå, jag är nu hemkommen från umeå, jag hade en toppenhelg. bussresorna var dock det tråkigaste jag gjort på länge, usch, fast med gossip girl går allt mycket lättare!

fredrik hämtade mig på bussen och vi åkte hem och målade lite hos honom, sen fixade vi middag och kollade på film med jocke och mangan, fast jag somnade, hehe.

idag jobbar jag på dagis, första gången på länge, känns väl rätt okej fast jag längtar tills dagen är slut, för då är jag ledig, tisdag,onsdag,torsdag och fredag, sen blir det jobb 6 dagar, skönt.


ikväll ska jag träna hade jag tänkt, fast fredrik frågade om jag vill komma till honom och det lockade ju betydligt mer fast jag behöver träna också.. suck..

hejdå

issa

6 november 2010

Godmorgon!

vi hade jätteroligt igår men är trötta idag, eller iallafall jag,men jag gissar att mathilda är det också,hon är på jobbet nu så det är faktiskt lite synd om henne.  jag tog massa fula bilder som ni får se på måndag då jag inte har med mig kamerasladden hit.

som sagt så jobbat mathilda idag,till halv 5. och jag ska bara ligga här och titta på gossip girl, trevligt. sen ska vi ha myskväll med ansiktsmask,massa gott och kanske en bra film, längtar!


ha en bra dag,lova.
issa

5 november 2010

sådärja, nu har jag landat i Umeå och hunnit inspekterat Linus och Mathildas lägenhet,liten men mysig!


vi har hunnit gjort en sväng på stan och jag fickmed två tröjor hem från monki!


nu sitter vi och laddar inför en utekväll,när man ändå är i umeå måste man ju se vad utelivet har att erbjuda, ska bli riktigt kul!

ha en bra kväll, för det ska banne mig vi ha!


issa

trött

är precis vad jag är just nu!
fast jag pratar med världens bästa nu! och jag åker och hälsar på henne imorgon, längtar som ett as!
orkar inte skriva mer nu, är less..
ha en bra kväll
issa

4 november 2010

igår var en bra dag. jag jobbade ju, det vet ni redan, sen åkte jag och köpte thaimat och sen kom fredrik och vi hade myskväll, vi åkte på vår basketmatch, och jag skulle inte spela eftersom jag inte tränat på flera veckor, men så blev det ändå, behöver jag säga att det inte gick så bra...? men men, det var kul!

sen när vi kom hem hjälpte freddan mig att färga mitt hår, och tro det eller ej men det sitter kvar på huvudet idag och det blev riktigt bra, en dold talang jag inte visste om, det gillas.

sen åt vi godis och chips och kollade på scrubs hela kvällen.

och imorgon, kära vänner. åker jag till Umeå för att träffa världens bästa Mathilda och jag längtar som en tok, det ska bli så himla roligt!

nä, nu ska jag jobba lite, eller lägga patiens, får se, hehe

issa

njuter

uppdaterar lite och måste säga att jag njuter av livet nu! jag mår riktigt bra!

att få kommentarer på bloggen gör inte saken sämre, tror att det känns som att jag njuter lite extra av livet pga det lilla glädjeruset några få kommentarer gör. åh


ikväll ska fredrik färga mitt hår, har ni hört va? vi får se om mitt hår sitter kvar imorgon eller om det ligger kvar på kudden. och nu tänker säkert ni att "men herregud, ska hon ge sig på det där själv igen, hon såg ju förjävlig ut sist" och ja, det är möjligt, men jag står inte ut med min utväxt, den syns mycket! och jag hatar den. men jag ska färga typ som jag har nu, ingen ljusare färg eller så, så det borde gå vägen. plus att fredrik påstår att han är grym på det så det är bara för honom att bevisa det!



kanske något som liknar den här. får se vad jag hittar. spännande.

issa

3 November 2010

Godmorgon, sitter i växeln idag igen och har då tid att skriva lite här. fast först kom jag på att jag måste kolla buss till fredrik. sådär! ja, jag ska fortsätta min resa genom patiensens värld. kom till nr 160 igår.


ha en bra dag!


issa

uppdatering

hej igen! som jag lovade skulle jag uppdatera er om min framgång i mitt patiensrace. jag avverkade precis den 100:e patiensen, ganska nöjd, och ganska trött. vi sitter bara och skrattar nu på jobbet och kan knappt hålla oss för skratt när vi tar samtalen, men roligt har vi!


efter jobbet ska jag skynda mig till hammerdal, äta, och så ska jag och fredrik åka på arvids kalas sen. mys.


ha en bra kväll. jobbar här imorgon också så vi hörs garanterat då. puss


issa

2 november 2010

Godmorgon! Nu sitter jag på naturvårdsverket idag igen, kul!

idag fyller min systerson arvid 7 år och vi ska på barnkalas, och jag vet att han inte läser min blogg så jag skulle kunna skriva vad jag och fredrik har köpt, men för säkerhetsskull gör jag inte det.


under mina dagar här i växeln sitter jag och lägger "kungen", patiensen. och jag gör dem i nummerordning. så i skrivande stund har jag hunnit till nr 56. jag uppdaterar strax innan dagens slut för att berätta vad jag åstadkommit under dagen, hehe

Ha en bra dag, <3


issa

myskväll

sådär,nu har jag kommit hem från stadsbesök och middag hos Therese och Malte. det var underbart!


nu ska jag bara slappa framför gossip girl och käka choklad så nu önskar jag er trevlig kväll.

och fredrik kommenterade förra inlägget och frågade om jag fickbetalt för att sitta vid en dator,och det är precis vad jag får bubben, puss

nu ska ni få se älsklingen jag fick med hem från stan!

en vit mössa från hm, älskar den.

och min kära vän för kvällen


issa

uppdatering

hej igen, eftersom jag sitter framför datorn hela dagen idag och det är lugnt just nu så tänkte jag försöka hitta på något roligt att skriva om här. men jag vet inte riktigt vad.

jag kom på den briljanta idé att uttråka er med en lista med frågor som jag hittade på google, hehe enjoy.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

- between 8 and 5 every day

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

- mappar som hör till nvv


3. Vad var det senaste du såg på TV?

- liten snutt av beck-flickan i jordkällaren

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

- 14.36, attans, den var 14.32

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

-
rix fm på radion

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

- för ca 7 h, gick till jobbet

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

-facebook

8. Vad har du på dig?

- svarta tights, en svart kjol, svart linne, en jeansskjorta och en sjal

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?

-kommer faktiskt inte ihåg

10. När skrattade du senast?

- runt kl 9.30

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

- en klocka, några tavlor, en whiteboardtavla

12. Har du sett något konstigt på sistone?

- nja, inte som jag kommer på


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

- utmaning..?

14. Vilken var den senaste film du såg?

- A nightmare on elm street, se för helvete inte den, så jävla läskig

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

- en hund, och kanske lite kläder och skor. och ett hus

16. Tycker du om att dansa?

- älskar att dansa

17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

- eller elsa

18. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?

- absolut, om restan av min familj också gjorde det såklart

 
hihi roligt va? sen om någon vet någon annan rolig lista kan ni berätta det för mig, för jag jobbar här imorgon också och kan behöva en då, hehe

issa


1 november 2010

Godmorgon! Idag är en bra dag tycker jag.

Vaknade halv 6 med världens bästa, åkte till stan för att jobba på naturvårdserket i växeln idag. kul kul!


efter jobbet ska jag på stan med Therese en sväng, sen blir det träning ikväll, var väldigt längesen jag tränade nu så vi får se hur det går.

He en fin dag!


issa

RSS 2.0