26 Februari 2010

jag var tänkt att skriva 26 september..? aja.


idag har jag jobbat, det gick bra, förutom att jag var hur trött som helst, vet inte varför, menmen!


Nu sitter jag och kikar på skidskyttestafett med mamma och pappa, mys

imorgon, eller hela helgen vill säga, ska jag vara i lit och döma småmatcher, ser faktiskt inte fram emot det..

hejdåorkarinteskrivamer


issa

Damhockey

Jag sitter och kollar på sverige-finland, damer. just nu står det 2-1 till finland, men det är en period kvar, så det är inte helt kört än!


Imorgon ska jag jobba på ica, härligt.

bjuder på en vimmelbild från 100dagars



issa

25 Februari 2010

Igår var det 100 dagar till studenten!
Det firade vi på Marité, eller först hade vi klassfest hos Sara. Det var sjukt kul. Sen drog vi som sagt ner på Marité och ägde dansgolven, eller? ja såklart vi gjorde, vi körde skoter och bakade pizza, oslagbart.

Jag är inte så farligt trött idag, jag och Mathilda gick hem vid 1 igår, fast sen skulle vi dock upp kl 7 för att åka med bussen kvart över 8 ut till Noliamässan. Vi var lagomt trötta just då, men det gick över fort och nu är jag pigg som en mört!

Jag åker alldeles strax hem till mamma och pappa med nin syster, jag ska jobba imorgon så jag behöver inte åka på skolan, någon som är avundsjuk? =)

jag har ett pyttelitet skärsår (säger man så?) aja, på fingret som gör så fruktansvärt ont. inte ok



puss


dagen efter

 



issa

22 Februari 2010

jag väntar på att Jonas ska komma hit, vi ska spela hockey och laga mat, är rätt hungrig så jag hoppas att han pallrar sig hit fort!


idag blev det en kortdag på skolan, ovanligt? näe inte speciellt.. men jag klagar inte!


issa

Söndag 21 Februari 2010

Ännu en jobbarhelg avklarad! känns otroligt skönt med lite extra pengar vilket jag är i stort behov av...


Igår var vi på 50års kalas, och det var faktiskt kul, trevligt folk!


Jag befinner mig nu i stan, min kära fader skjutsade in mig.

Jag borde träna på gitarrprovet som skall äga rum imorgon, fast det känns rätt lugnt ändå, får väl gå som det går antar jag! I övrigt blir det en lugn vecka, eller just det! det  är ju 100-dagars! fast det blir en lugn sådan för mig då jag har 40 kr på kontot, ganska störigt att det är lön strax efter, skulle vart strax innan. Jag laddar istället inför fredag då jag och Therese planerar en utekväll!


här kommer lite bilder från helgen, eller fredagen bara..

jag och alva bakade vaniljbullar


och drack varm choklad med grädde


såklart gosade jag med världens sötaste också!


nu ska jag kika på os!

issa

19 Februari 2010

fredag, skönt!

började min dag med UF på skolan, jag har verkligen tappat orken när det gäller hela den grejen, inte ok.. sen vävde jag en bit på min pläd, och fixade lite fransar, sen åkte jag och Ante hem och kom hem sjukt tidigt.

Alva anlände efter ca en halvtimme och vi bestämde oss för att baka vaniljbullar, vi använde gammal jäst och mjölet tog slut, men de blev goda ändå! dock lite torra..?

sen åt jag, mamma och pappa tacos, hur gott som helst, och sen har vi fikat hit och dit hela kvällen, och nu är det os och pussel som står på schemat


jag har fått pusselmani


imorgon ska jag jobba heela dagen, och sen ska vi på 50-års kalas så då blir det inget skrivet här inte!
Ha en bra lördag!


issa

18 November 2010

såg precis anjas vurpa från igår, fy vad otäckt! det var även en intervju med hennes alldeles nyss på tv:n, men det blåste så mycket där så jag hörde inte om hon skulle köra nått mer eller inte..


idag har vi haft textil hela dagen, eller hela dagen.. på torsdagar slutar vi iofs kl 12. fast jag stannade kvar till kl 3 och började väva på pläden jag och Malin ska göra.

sedan jag kom hem har jag byggt pussel och bara tagit det lugnt, ikväll är det träning som står på schemat, fast jag har ingen lust, men det kan jag tyvärr ej ta hänsyn till!

just ja! jag har även köpt en balklänning! spännande va?

issa

17 Februari 2010

godmorgon. hade inte möjlighet att skriva fler inlägg igår, men talet gick bra! och det gick även bra att jobba, fast jag var så jäkla trött, menmen!


nu sitter jag och äter frukost, fil och müsli ifall någon undrade.

sen måste jag bara få säga att det är väldigt många i min närhet som har attitydproblem just nu! väldigt störigt.. aja, jag tänker såklart inte säga några namn, så ni behöver inte tänka på det mer.  men skärpning på er med ap (attitydproblem) fyndigt va? heh


nu ska jag kila iväg och borsta tänderna och sedan gå till skolan.

puss
issa

16 Februari 2010

Godmorgon!

tisdag idag, i vanliga fall kan jag inte sitta vid datorn vid den här tiden då vi börjar 8:15. men idag ska vi ju hålla dom där talen, och har blivit indelade i grupper, och jag fick vara i den gruppen som ska redovisa sist, så jag börjar 9:45.
asskönt


efter skolan ska jag åks och jobba en sväng, behöver verkligen extra pengar!


nu ska jag käka frukost och slipa det sista på talet


bjuder på en nyvaken bild



puss
issa

Charlotte Kalla

jag kikar lite på OS och såg precis Charlotte Kalla ta os-guld, grattis till henne. jag skulle också vilja ha det, är det något som är möjligt tror ni? jag har inte bestämt mig i vad än, men jag kommer nog på något..


Mitt tal sitter rätt bra och det känns bra inför imorgon, nu kan jag ägna min kväll åt att slappa. jag ska sticka på min halsduk!



blir nog inte något mer skrivet här idag.


puss



issa

15 Februari 2010

Idag är det måndag, som ni alla säkert redan visste. som vanligt är det individuella val som gäller, för min del gitarr och teckenspråk, två val som jag är otroligt nöjd med!


vi fick gå hem runt kl 2, vid kl 3 gick jag till Therese för att dricka te och äta kakor, det var meningen att vi skulle gå en promenad med vi ångrade oss.
det var supermysigt och som vanligt skrattade vi massor. underbart


ikväll ska jag försöka, eller jag måste, få klart mitt tal som jag ska hålla imorgon, vi ska öva inför nationella provet i svenska b. det känns rätt bra just nu, måste bara lära mig det utantill.


kanske borde börja...

hörs sen!



issa

14 feb 2010 igen

nu sitter jag och skördar på farmville, nördigt jagvet. men jag måste.


jag ska alldeles strax sova, jag ska upp kl 8, känns visserligen som en liten sovmorgon men det skadar ju inte att lägga sig tidigt för det.



godnatt,issa

14 Februari 2010

Heej! Idag är det allahjärtansdag, och det har inte varit något annorlunda än en vanlig dag, eller nästan, jag har fått blommor, och har aldrig någonsin blivit så glad för en blombukett, underbart!


jag har även suttit i sekretariat på en basketmatch i lit, det var kul!

sen har vi haft gammeldanskurs ien, vet inte om jag berättat något om den, men det är iaf skitkul, och jag och Ante är grymma..


nu ska jag typ sova, eller ne, först ska jag spela gitarr..

puss


issa

11 Februari 2010

Hej!

Jag är nyss hemkommen efter en kort skoldag innehållande textil. Jag och Malin ska väva en filt var, så vi har dragit på varpen idag, tjockt segt. men nu är det gjort och förhoppningsvis kan jag börja väva nästa vecka, det vore awesome..


Igår hängde jag med Fredrik och vi lirade hockey, jag vann för övrigt. sen fick jag lära mig korttrick! och sen, som grädde på moset, fixade han så jag kan spela cs! hehe. spelade lite igår men jag har inte riktigt fått in känslan än.. och så skulle jag spela idag, ne då vägrar det funka.....!


Så nu tror jag att jag ska plugga några timmar innan jag får middagsbesök idag igen. eller jag hinner typ inte, eller jo lite kanske.

hörs!



issa

10 Februari 2010

som jag befarade, och nämnde igår. så saknar jag Greta nu när jag sitter här i sängen med datorn i knät och ingen kommer och kliver på tangentbordet så jag blir tokig..


nu ska jag sova, textil imorrn, wiho!




issa

9 Februari 2010

Idag var det en kortdag på skolan, mentorstid, svenska och sen religion. Sen stannade jag och Mathilda och kollade på en klasskonsert, superbra.


Sen tog vi en buss ut till Friskis&svettis, jag och mathilda gymmade, det var första gången för mig och det var askul!



nu är jag med min bästis Therese, och jag vet att jag skrev att Greta var min bästis igår, men Therese är såklart det.

och på tal om Greta så blev hon hämtad för ca en timme sen, känns mycket tråkigt faktiskt... menmen



issa

Greta


första dagen


första dagen


första dagen


hemma på högarna


mys


mys


några sista egobilder på mig och min bästis


bästisar


bästisar


bästisar
<3

issa och greta

8 Februari 2010

Måndag igen!

Vaknade 07:30 hemma på högarna, jag skulle få skjuts in med mamma, lyx. Börjar kl 10 på måndag så vi åkte in vid halv 9.


Vanligtvis är det gitarr som står på schemat, men idag var vår ordinarie lärare bortrest (?) och vår vikarie var hemma med sjukt barn. så vi fick gå och kika på en konsert som visserligen var hur bra som helst, men en sovmorgon i början på veckan hade ju inte heller suttit fel, efter lunch blev det teckenspråk! det gick jättebra och det var kul!


efter skolan gick jag på affärn, och till min stor förtjusning kommer Malin och kör förbi så då får jag skjuts de sista 300 metrarna hem, jippie! Vi åt nyinköpta semlor och drack te, mys<3


Sen bestämde jag mig för att ta en springtur, jag sprang hemifrån mig ner till Lillsjön, hela varvet runt och sen gick jag hem. riktigt stolt!
När jag kom hem fixade jag mat och bjöd hit Nanny, mys igen<3. och sen åkte jag och tränade basket, fullspäckad dag!

Imorgon åker Greta, känns både tråkigt och bra, mest bra om jag ska vara ärlig... fast det kommer jag säkert ångra när jag sitter här i min ensamhet sen....


äh, jag kom inte på nått att skriva här under

issa

7 Februari 2010

Idag har jag jobbat igen, 11-17. det gick riktigt bra. trevliga människor!


efter jobbet har jag inte gjort ett piss, har typ ätit hela kvällen, och mamma har färgat mitt hår, fast det blev inte så stor skillnad.. menmen! sen har jag spelat massa tetris också, helt sjukt vad svårt det är att slita sig när man väl börjat.

mamma har även smörjt in mina axlar med linement, har så jävla ont, och jag vet inte vad jag har gjort heller. men linementet gjorde iallafall så att jag blev sugen på jenkatuggummi, ni vet sånt där 1kronas...?


På tisdag eller onsdag blir jag kattlös, känns både bra och dåligt, kommer blir tomt utan Greta!

lillstumpan  <3



nu tror jag att jag ska borsta tänderna och lägga mig och kolla på scrubs, åker hemifrån högarna till skolan imorrn så det blir inte så sen kväll. hör imorgon, kanske.


issa

6 Februari 2010

herregud vad längesen det var jag skrev! inte bra...


Så nu blir det en superuppdatering, ska fösöka komma ihåg det viktigaste iallafall.

Måndag: upp kl 6 och åka in mot stan med min syster för att sedan åka vidare till Norge med klassen på UFmässa, bussen avgick kl 8. bussresan/resorna var oväntat roliga, typ det roligaste med hela grejen..vi kollade på massa film, och bara myste. När vi kom till Norge så skulle vi på studiebesök på Falstadsentret (absolut ingen aning om stavningen) men det var iallafall ett fångstläger under andra världskriget, typ. Efter det åkte vi till en skola där vi blev bjudna på pizza och lekte lekar med norska elever, det var kul! dagen efter var det alltså dags för mässan, och det var en hel del att fixa med innan, mässan gick jättebra för oss, vi fick sälja en hel del. men det får ni läsa mer om och kika på bilder här i vårt UF-företags blogg.

Tisdag: ja, det nämnde jag ju ovan, UF mässa och sen hemresa. kom hem runt 21:00 på kvällen, heelt slut och somnade på en gång typ.


Onsdag: Tillbaka på skolan! Textil stod på schemat och jag har fått på ärmarna på min kappa som jag syr, bilder kommer kanske snart.. Efter skolan var det kör, och det har aldrig gått så dåligt! Sen åkte jag och mamma till Lit för att lira match, eller inte mamma då. men vi spelade mot bräcke och vann med 100-30!

Torsdag: Textil igen, fast dock bara till kl 12. sydde bara lite på min kappa, stickade mest på min halsduk. Sen åkte jag och Malin till hennes brorsa och hans tjej (eller deras lägenhet, malin är hundvakt) och färgade mitt hår, och fjantade runt.
På kvällen gick jag till Mathilda och myste en sväng, sen gick jag med Therese hem och sen fick jag hjälp av Joel med lite gitarr (vi ska ha ett assvårt prov, notera ASSVÅRT!)

Fredag: Skola från 8:30 till typ 9:40, skönt! Efter skolan gick jag hem och städade, sen kom det några tanter och tittade på min katt, Greta. jag tror inte jag nämnt det, men jag kan inte ha kvar henne och det är en tant som ev. är intresserad av att ta hand om henne. Sen åkte jag hem med Linda, och bara tog det lugnt.

Lördag: Jobb........... sjukt trist. sen middag, semlor, chai te och melodifestival hos Maria och Peter, mycket mysigt.


och nu, ska jag försöka reda ut vilka bilder som hör vart och togs när, ni får ha överseende med att jag kanske inte får till det helt rätt, men jag ska försöka!



Linda och Milja, på bussen till Norge



Nanny på bussen, käkar polkagris


Milja på vandrarhemmet


Linda på vandrarhemmet


Linda och Nanny på UFmässan


Kaztro, som Malin är hundvakt till, hur söt som helst


gris


gris igen, sjukt äcklig mask


Världens sötaste Saga


Saga


Arvid har ätit semla


Så! hoppas ni orkade läsa och kika på allt!


issa

RSS 2.0