29 augusti 2009

Nu var det verkligen längesen jag skrev tycker jag, och mycket har hänt sen sist, eller inte så jättemycket egentligen, fast det bästa av allt är ju att jag faktiskt har börjat trean, och det känns underbart!


Idag har jag jobbat för första gången på ca 3 veckor, och det kändes väl sådär, lite kul att vara tillbaka, fast det var väldigt lugnt och jag hade lite problem att komma ihåg alla PLU koder, men jag jobbar imorgon också och då kanske det går lite bättre.


Imorrn får jag flytta in i lägenheten jag ska hyra i ett år framöver, jag ser verkligen fram emot det! det ska bli jättespännande!


Jag sitter och kikar (titt som tätt) på sagan om de två tornen, men jag har sett den flera gånger redan så jag passar på att blogga lite innan jag ska förflytta mig till sängen och spela tetris, som jag för övrigt blivit helt besatt av...



issa

23 augusti 2009

idag har jag varit grymt trött, vet inte varför men det känns som att jag har sovit hela dagen, det har ju vart en sak om vi hade vart uppe länge igår, men det var vi ju inte så jag vet inte vad som står på tok..


åh, jag har absolut ingenting att skriva om, eller jo, massa saker, fast jag vill inte delge de sakerna till hela världen, ska börja skriva dagbok tror jag, ja det ska jag prova!


nu måste jag åka tillbaka med den lånade datorn till min syster.



issa

23 augusti 2009

jag saknar och älskar att sjunga glitterlåten som du hatar



issa

22 augusti 2009

igår var vi på g3 och kollade läget, alltså, vissa skämmer ju ut sig så det är ju inte sant, fy vad pinsamt. man ser sånt när man själv inte dricker. nej, precis, vi drack inte, eller jo, fast vi körde på alkoholfria drinkar, mycket billigare och säkert mycket godare, ja, ni hörde rätt igen, jag har aldrig provat en drink på krogen.
men det bästa av allt med att inte dricka är ju att man kan åka bil hem efteråt, så slipper man gå i regnet!


idag, ska jag vara hundvakt till zicko, för mamma therese ska gå på bio, och då går jag och zicko och hälsar på nanny! spännande!


jag saknar att kasta macka
jag saknar att äta sockerärtor
jag saknar att promenera och bestämma varsin väg
jag saknar när du pillar på mina fötter



issa

20 augusti 2009

Nu sitter jag hos therese, har varit med henne sen kl 8 i morse! :) vi har vart på stan och kikat efter något snyggt att ha på oss imorgon, då det vankas utgång igen! vi hittade dock inget snyggt, vi gör nya försök imorgon igen!


nu sitter jag och får en rastafläta i mitt hår, eller en sån där som är inlindad i tråd, spännande..


ikväll ska jag träna, ska bli mycket kul!!



nu ska jag hitta massa bloggar att bli beroende av. några förslag?


issa


stupid girls

just nu sitter jag och kikar på scrubs och tuggar tuggummi.


jag älskar scrubs. och nu kom jag att tänka på att min lön kommer på måndag!!! woho!!


åh, jag tittade mig om i mitt rum nu och såg att jag måste röja upp, fast jag orkar vekligen inte det nu.


imorrn ska jag, mamma och alva till stan. åh herregud...


issa


18 augusti 2009

oj, hehe, jag fortsatte aldrig på mitt inlägg igår, men iaf..

Lördag: väldigt sliten tjej, chillade hos nanny en sväng på förmiddagen, sen åkte jag och Therese hem till henne i nyby vid kl 2, vi begav oss ut och plockade bär, blåbär och hallon, sen gjorde vi en smulpaj, supergott! sen tog vi det lungt och slappade i soffan en stund innan vi gjorde oss redo för dans i aspåsnäset. det blev en helt okej dans fast vi var dock bara där i två timmar, sen begav vi oss till stan för att kolla läget på marité. vilken kväll säger jag bara! oförglömlig!


Söndag: sov i soffan hela dagen typ, herregud vad trött jag var.


Måndag: tog med mig Alva till strömsund för att köpa ett par jeans till mig, handlade på rea så de kostade bara 125 kr, vilket fynd! sen gick vi även en sväng på dollarstore men där blev det inget handlat. sen åkte vi hem och kikade på kenny starfighter, vilken skitfilm! resten av kvällen slappade jag bara, eller jag färgade håret och det blev inte så värst bra, men så kan det gå!


Tisdag,idag: upp kl 6 (!?) för att åka ner till min syster och hjälpa henne med alla barnen, skjutsade två av dem till häggenås på fotbollsskola och köpte med frukost hem till mig och maria, mycket mysigt. och alldeles strax ska jag hämta barnen i häggenås igen, sen på eftermiddagen ska jag och alva sälja pandagrejer tror jag, kul.. ikväll väntas träning, löpning utomhus, men jag hoppas för guds skull att det antingen slutar regna eller blir en inställd träning..


snart skola, längtar faktiskt

issa

17 augusti 2009

då var helgen över, en toppenhelg verkligen!


Fredag: forsaleden med tjejerna! tack, det var verkligen hur kul som helst! sen åkte vi till svenstavik på dollar store och kikade, och sen hemåt mot stan för att göra oss redo för en helkväll på stan! det blev succé, dock höll vi inte ihop riktigt som det var tänkt,


oj! ska ner till min syster nu, fortsätter när jag kommer hem!



issa

sex on fire

vår tripp till forsaleden blev hur lyckad som helst! det var dock lite kallt i vattnet, men jag och milja doppade oss ändå, det var dock inte med mening, först halkade milja, och ramlade i vattnet och blev dyblöt, sen skulle hon prompt dra ner mig också, men det var kul ändå! sen åt vi lunch på en stenhäll och bara hade trevligt!



på kvällen väntade utgång och det blev också hur lyckat som helst! superkul!



issa


forsaleden

Onsdag:  jobbade från 10-15, sen åkte jag ner till stugan och myste med mamma och min moster, vi fiskade och spelade kort, superkul!


Torsdag: drog till strömsund med min syster och hennes barn,vi begav oss till badet, men vädret var inte riktigt på vår sida, men vi badade ändå! fast det var kallt. sen åkte vi på dollarstore och kikade, och sen på frasses och åt mat och sen fick vi och kikade i lite affärer inne i ström. toppendag! puss!

På kvällen var det dags för min första basketträning, jag såg verkligen fram emot det! sen när vi kom dit och ville plocka fram lite bollar så fick vi inte det, utan då visade det sig att vi skulle ha gympa typ, men det var jättekul ändå, och framförallt jobbigt och det känns lite i kroppen idag..



Fredag: idag ska vi brudar till forsaleden! det är dock inte så badvänligt väder idag heller, men när man ändå har åkt dit känns det som att man måste bada en sväng ändå. och så ska vi ha picknick, det kommer bli hur mysigt som helst!

och ikväll blir det utgång med nästan samma tjejgäng! toppen!




issa

det är aldrig lätt..

nu ska jag berätta om saken jag skrev om förut, jag har fått tag i en lägenhet som jag ska få bo i det närmaste året, en kompis till mig, Malin, pluggar uppe i umeå, och då står hennes lägenhet i stan tom så då ska jag hyra den i andra hand av henne, toppen! det känns skönt att få pröva på att bo själv för första gången, jag kanske inte står ut en dag, men då har jag iaf prövat!



nu ska jag röja av min säng och lägga mig och försöka sova, kanske ska jonglera lite också, sjukt kul!



godnatt, issa


Lion bars

jag nämnde ju tidigare att jag skulle ner till min syrra, och vi har bakat/gjort lion bars, supergott! ni hittar receptet på recept.nu och på leilas recept.


jag måste skriva ikväll igen för att informera er om en stor förändring som kommer ske!


issa

11 augusti 2009

UPPDATERING

Fredag:
jag var med therese hela dagen nästan! superkul hade vi! puss!


Lördag: jag och stefan lade oss vid vattnet vi minnesgärdet typ, och stekte och badade, supemysigt var det, dock lite småkallt i vattnet. sen åkte vi med hans kompis och hans familj till herrevadsströmmen och kikade lite.


Söndag: åkte hem ganska tidigt från stan, tog med mig alva och viktor(mina syskonbarn) ner till halasjön, där vi har vår stuga och vi badade och lade oss på bryggan och solade och kastade sten, toppendag! just ja! vi hade picknick också! sen på kvällen åkte jag och therese in till stan tillsammans och tog en kvällspormenade och hade jättetrevligt.


Måndag: Gick ner från Therese runt 11 för att träffa milja, vi satte oss i badhusparken och bara pratade, mysigt! sen kom khalida in också! och vi gick och spelade minigolf, jag vann. Sen kom vi på den briljanta idén att köpa med oss mat och gå hem till milja för att laga till den, och det blev hur gott som helst och vi skrattade mycket! sen fick jag även en försenad födelsedagspresent av milja, jongleringsbollar! så nu har jag gått och blivit beroende av dem....Sen åkte jag till stefan och vi lagade mer mat, tacos, mmm. sen gick vi en promenad och pallade morötter, sockerärtor och hallon, fniss!


Tisdag,idag:  åkte hem supertidigt för att följa mamma på affären och hämta ut ett paket från haléns. snart ska jag ner till min syster för att äta lunch och baka något smaskigt!


hörs sen!

issa


7 augusti 2009

snabbt inlägg! jag och therese drar till minnesgärdet nu och badar, woho!


issa

6 augusti 2009

kom på att jag ville visa skorna jag köpte igår, älskar dem!   







issa

6 augusti 2009

idag har jag jobbat, eller ja, jag tar det i ordning..


Vaknade upp i stan hos stefan, gick upp 20 i 9 och åt frukost.
åkte till jobbet kl 9 för att börja jobba kl 10. jobbade från 10-18. det var faktiskt rätt kul idag.


åkte hem, åt pannkakor, städade massor, duschade, fick håret flätat av mamma och nu sitter jag här!


den kommande helgen kommer bli den bästa på länge! imorrn blir det utgång och på lördag ska jag och stefan åka till åre och mysa.


hörs kanske imorrn!


issa

5 augusti 2009

godmorgon!


ja, en miniuppdatering


Måndag: jobb mellan 12-18, kom precis på att jag skrev i måndags, så ni vet ju vad jag gjorde.

Tisdag:åkte in till stan med pappsen kvart över 8, för han skulle med bilen på service. så vi åkte och lämnade den och fick låna en bil medans. så vi åkte runt på frösön och kikade, sen åkte vi på tages för att äta fukost och oj vad mysigt vi hade! sen åkte jag upp till stefan för att en kvart senare åka ner på stan igen. jag träffade jonas och vi gick på subway och åt lunch, mums! sen träffade jag therese och vi strosade runt i stan lite. och vi kom på en superidé som jag snart delar med mig av... :) sen cyklade jag till stefan igen, och vi gick och handlade mat, sen låg vi i soffan och glodde på tv. sen gick vi och handlade lite till och sen kikade vi på I am legend, så jävla bra film!
Just ja! jag träffade snyggebba på stan, det ni! <3


Onsdag: sov till 10, gick upp och kollade på tv, och nu sitter jag här, ska snart äta lite för att dra ner på stan och träffa therese idag igen, woho!


issa

3 augusti 2009

idag har jag jobbat, det gick rätt bra faktiskt.


jag och pappa har precis ätit middag, han åt en pizza och jag kebeb, mums.


ikväll ska jag ligga i soffan hela kvällen. skönt. sen är jag ledig i två dagar! woho!

de dagarna ska jag tillbringa med att bl.a. träffa therese, och såklart Stefan!


issa

söndag 2 augusti 2009

idag har jag jobbat och har inte så speciellt mycket att skriva.


Stefan var här igår och vi spelade piano, jag ska snart gå och nöta mera.


imorrn ska jag också jobba, varför i hela friden tog jag på mig det? aja...


ikväll har jag bara planerat att ligga i soffan och glo på tv.


issa

RSS 2.0