30 November 2009

Idag hade jag skola i en timme och tjugo minuter, nödvändig skoldag.

Nu är jag iaf hemma och har varit och handlat en ljusstake och lite andra julsaker så nu ska jag julpynta! mys!



ikväll blir det träning,


just ja, filmen igår, I taket lyser stjärnorna, var hur bra som helst!

issa

1:a advent

det kändes som att man skulle skriva 1:a december, tokigt!


nu kommer helguppdateringen Ebba.

Lördag: åkte ner till Sundsvall vid kl 12, hade match 15:00, vi förlorade med 10 poäng, lite surt. Sen åkte vi till sovstället, sen gick vi ut och åt, och såg en bar rumpa med gröna stringkalsonger, det ni! sen gick vi hem och sov typ.


Söndag,idag: upp kvart över 10, gick och köpte frukost, åt frukost och iväg till sporthallen. Det var dags för match igen. kl 1. vi torskade ännu mer den här matchen och jag vet inte med hur mycket, 40 poäng kanske, kul. men jag är tacksam som har två fungerande ben osv som överhuvudtaget kan spela match! (jag har börjat leva med en ny inställning att vara tacksam för allt här i livet)

Just det! när vi höll på att duscha i omklädningsrummet efteråt, tyckte vi att det var låst på toan väldigt länge,pch alla vi tjejer var ute i rummet,  vi insåg sen att det satt någon där! vi försökte prata med personen men fick inga vettiga svar, sen försökte vi låsa upp utifrån men det gick inte heller, så då gick jag ut i handduk och ropade på en vaktmästare som tyckte det kändes lite obekvämt att gå in i ett omklädningsrum fullt med tjejer i handdukar. hursomhelst slutade det med att personen, som var en utländsk man, sa "jag har gått in i fel rum, jag sitter och skiter" hm, okej, grattis! Så vi fick byta omklädningsrum så den stackaren skulle våga sig ut, pinsamt för honom,kul för oss!


                       
                                                      Min fina tatuering från helgen

Nu ska jag lägga mig och titta på "I taket lyser stjärnorna" godnatt!

issa

26 November 2009

Usch vad jag är dålig på att blogga, jag känns aldrig ha tid fast jag sitter vid datorn flera timmar per dag.
jag ska försöka skärpa mig, och önskemål om fler bilder har även nått mitt öra, ska försöka fixa det också.


Denna vecka, förra veckan också för den delen har jag haft praktik på Pontus Ericsson, och det har varit både helt okej och supertrist!
Så jag har efter många om och men bestämt mig för att byta praktikplats de två sista veckorna, jag ska då befinna mig på Durabel (stavning....?) och jag hoppas att det blir roligare!


Idag åkte jag och Malin upp på Lillänge för vi hörde att det var godis för 2,90:- där, så vi köpte ett kilo var och nu ligger jag och tröstäter för träningen gick piss ikväll. då får man vräka i sig godis!

I helgen ska basketlaget till Sundsvall och spela två matcher och sova kvar, mys. Jag ska ha med mig datorn så jag ska försöka uppdatera för ja, lite uppdatering helt enkelt!


Just nu är jag nostaglisk(?) och lyssnar på Good Charlotte!
Nu måste jag duscha också, jag är tacksam.. eller?

                 
                                        En bild från Melissa Horn 13/11



                 
                                              För att jag har världens sötaste katt

                   
                                                Min bästa vän ikväll


issa

21 November 2009

Idag har vi bakat tunnbröd! Jag gräddade vara och brände sönder min hand, nästan iallafall... men kul var det!


Sen åt vi alla middag här hos oss och det var supermys!


Nu sitter jag och spelar älskade Farmville!


hejdå
issa

19 November 2009

nu är det 5 dagar sen jag skrev sist!


Jag har börjat på min praktik nu som jag ska ha fyra veckor framöver, jag är på Pontus Eriksson, mattaffären ja.
Det har vart rätt kul än så länge, det händer dock rätt ofta att man bara står och tittar, men men!


Igår hade vi match och vi förlorade med tio poäng, det var surt. men ikväll tar vi dom!


Lits sporthall 20:00!




issa

14 November 2009

modevisningarna i tordags var verkligen hur roliga som helst! eller hela öppethus dagen var superskoj!


igår var jag, Linda och Therese på Melissa Horn på storsjöteatern, åh vad underbart det var! Hon är så bra och fin!


idag har vi haft två modevisningar på Rut m.fl. och det var inte kul alls, jag ville bara hem!
Men nu sitter jag iaf hemma hos mamma och pappa med en godispåse i knät, jag är dock hemma själv men det funkar det också!


Nu ska jag titta på en film och sticka!
puss

issa

supersnabbt inlägg!

Jag måste bara säga att jag helt har ändrat åsikt om modevisningen imorgon, det ska bli superkul, återkommer med tiderna senare ikväll, nu måste jag springa ut till sofia och vi drar på träning, wiho



issa

11 November 2009

Idag är jag uppe tidigt eftersom jag hinner blogga, eller jag klev upp kvart över 7, och för att somna så sent som jag gjorde så är det väldigt bra gjort att vara upp redan nu.


Idag väntar textil hela dagen och jag längtar, vi ska även ha genrep inför vår modevisning som äger rum imorgon, mindre kul..

Efter skolan är det dags för kör. kul!!


issa

10 november 2009

Tisdag


Idag har jag haft två lektioner, eller typ två och en halv, det var iallafall svenska och religion.
På religionen hade vi prov, det som jag pluggade till igår, och det kändes som att det gick helt okej, skönt!


Efter skolan kom min käre kusin Jonas och hämtade mig på skolan och vi åkte på daffys och käkade kebeb, heh, jag försökte även lära honom lite av hur man löser kuben, men det verkar vara mission impossible..


Sen fick jag skjuts hem, snabbade mig att sätta igång en tvätt maskin, spela gítarr under tiden, hämtade tvätten och sen la jag mig och sov i nästan två timmar, grymt skönt och välbehövligt.


issa

The piano knows something I don´t know

Varför ödslar man tid på att påpeka andras stevfel? har man lite och göra då eller...?


Jag pluggar religion just nu, och jag tycker att det är sjukt intressant, och har prov imorgon, men att veta att man måste plugga till nånting gör det så otroooligt svårt att ta in det man läser!

Men jag får väl helt enkelt göra mitt bästa!



Kvällens träning gick iallafall asbra!



GITARR LEKTION


issa

9 November 2009

Måndag morgon!


I helgen har jag haft det riktigt bra, jag skulle ju gå ut med Therese och hennes kompisar på fredagen, men eftersom jag tog svinsprutan i torsdags så blev jag dålig på kvällen, mycket tråkigt! Men jag kollade på idol och tog det lugnt istället, rätt skönt det också.


På lördagen gick jag upp på skolan (!) för att träffa min mamma som var på syträff där, jag sydde nån grej som man ska ha på väggen typ, det var kul, vi åt även pizza!

Sen på kvällen hade jag lovat min syrra att skjutsa hem henne och Ewa efter de vart ute och röjt, som den superlillasyster man är så stannade jag såklart och väntade, jag passade då på att ha en myskväll med den bästa av dem alla, Therese! Vi gjorde absolut ingenting, löste Rubik kub och spelade mobilspel, är man lättroad så är man.


Igår var det ju farsdag, och vi åt middag hos oss, hela familjen, det var massa mys! Sen hade vi basketmatch, mot sundsvall. det var otroligt jämt hela matchen, och det slutade oavgjort, men då blev det förlängnig och de vann, sjukt störigt!
Men vi spelade asbra så vi är nöjda!


Nu sitter jag på skolan med världens bästa Mattis, vi har håltimme för vi upptäckte att vi inte hade nån gitarr lektion när vi kom hit till skolan, kul!


issa

6 November 2009

Det är märkligt, igår sa jag att alla som läste skulle kommentera, det står 12 på statistiken, men bara 2 kommentarer, får det inte riktigt att gå ihop... men men!


Jag är iaf hemma ikväll, är sjuk efter sprutan igår, eller sjuk och sjuk, jag är trött och slut och varm! sjukt jobbigt.


Men jag har ägnat min kväll åt en nyinköpt leksak, jag köpte nämligen en Rubiks kub idag, och jag klarade den precis! Det är sjukt kul, jag kollar dock bara på massa videor och gör lika som de, jag fattar inget alls...



Nu ska jag fortsätta kolla på I Love You Man, rätt bra faktiskt


issa

5 November 2009

Nu blir det en såndära superuppdatering, enjoy!


Söndag: Hemfärd från umeå, hade en mycket mysig helg, Puss! Vårt lag hade för övrigt match idag och vann med 30 poöng, woho!

aja, kom hem, åt mat och åkte vidare till stan med min kära moder för att påbörja en ny vecka!

Jag träffade Therese när jag kom till stan och vi kollade på film och åt massa gott, sen sov hon här, puss! :)


Måndag: Skola, gitarr och teckenspråk på i-valet. jag gillare! sen kikade jag och Nanny på 3 avsnitt av True blood som vi har blivit besatta av, för er som inte vet vad det är, är det en vampyr serie som går på ettan och är sjukt bra, plus att alexander skarsgård är med, mums!

Sen tränade jag och har aldrig vart med om en sämre träning, kul!


Tisdag: Skola från 8:15 till 11:30, ganska najs! sen gick jag hem och storstädade, och sen gick jag och mathilda på max och handlade mat och gick hem till mig och kikade på Lina kvällsbok, mys!


Onsdag: Textil hela dagen, underbart! jag håller ju på med en kappa, och det är så himla kul! Vid kl 2 skulle vi på campus för att lyssna på föreläsningar som har med UF att göra, det var sjukt bra! Efter det var det dags för kör, vi går ner mot bussen, 1:an, kliver på och väntar på att åka iväg, och vem kliver på då!? jo, Johan Palm, jag dog lite då! herregud!här i lilla östersund, otroligt! Sen var det träning igen, och det gick ungefär lika bra som träningen på måndagen...kul...

Hem från träningen, rusa iväg till Thomas och lira lite tvspel, vi spelade Silent hill, som jag hört skulle vara så läskigt, men jag håller inte riktigt med, men kul vare!


Torsdag, idag: textil igen, ännu en dag med kappan, och nu börjar det se ut som en kappa, och det blir bara roligare och roligare. Sen hängde jag med Malin, och vi åt middag, vaccinerade oss och chillade, det var också mys.


Det känns som att jag hunnit med skit mycket den här veckan, känns bra!

Jag vill även göra som min vän Johanna, jag vill att alla som läser lämnar en lite kommentar så jag vet om det ens är värt att fortsätta skriva nått här. tack ! :)


issa

RSS 2.0